Tensiuni înainte de Snagov – Chindia

in Sport by
Banner

Duminică la prânz, în prima repriză de la ACS Poli – U Cluj, cu un penalty inventat în dreptul oaspeților, a apărut varianta că ierarhia Ligii a II-a s-ar putea schimba fix în ziua meciului Sportul Snagov – Chindia. Comentatorul postului Digi, Ioan Viorel, a amintit despre potențialele șanse ale celor de la Academica Clinceni de a câștiga la masa verde meciul de pe Eugen Popescu, pierdut cu 0-1 în joia dinaintea Paștelui.

Ipoteticul scenariu a stârnit îngrijorare și frisoane în rândul microbiștilor dâmbovițeni. Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, dă însă asigurări că rezultatul meciului cu Academica va rămâne cel din teren: „Au contestat vizele medicale ale jucătorilor noștri, contestația fiind depusă înainte de startul meciului, pe motiv că nu ar exista parafa unui medic de medicină sportivă. Facem vizita medicală de ani buni la Policlinica autorizată și specializată pe medicină sportivă Vitan. Nu au fost niciodată probleme. Ba rețin că anii trecuți și Academica mergea acolo. E o contestație fără suport regulamentar sau legal, ne așteptăm ca nici măcar să meargă să o susțină. Reamintim tuturor că AFC Chindia Târgoviște este un club profesionist care respectă toate normele în vigoare„. Contestația depusă de Academica acum zece zile va fi judecată luni la comisiile FRF, înainte de meciul Chindiei de la Snagov, cu Sportul, programat la ora 18.00.

Cum arată clasamentul acum, după 33 de etape:

  1. Academica Clinceni 76p
  2. Chindia Târgoviște 70p (un joc mai puțin)
  3. Universitatea Cluj 69p

Două dintre trei, la televizor

Chindia va juca trei meciuri oficiale în doar opt zile, două dintre ele urmând să fie televizate. Astfel, cu excepția jocului din runda a 34-a, cu CS Balotești, programat sâmbătă, 11 mai, ora 11, pe Eugen Popescu, deplasările de la Snagov (luni, 6 mai, ora 18.00) și Tg. Jiu (marți, 14 mai, ora 16.00), vor fi live pe Digi, Telekom și Look.

Banner