fbpx

Platformă de știri și opinii

Poiția Dâmbovița: Sărbători în siguranță

in Actualitate by
Banner

În perioada 26 aprilie-2 mai, 214 polițiști vor fi prezenți, zilnic, în stradă și vor acționa cu 103 autospeciale, astfel încât cetățenii care participă la manifestările prilejuite de Sărbătorile Pascale să se afle în siguranță.

Din totalul efectivelor angrenate în activitățile de menținere a ordinii și liniștii publice, 161 sunt de la ordine publică, 9 de la investigații criminale și 35 de la rutieră.

De asemenea, zilnic, vor fi constituite, în medie, 98 de patrule auto, iar polițiștii vor acționa îndeosebi în proximitatea lăcașurilor de cult sau în zonele unde se desfășoară activități publice.

În aceste zile, se va interveni și cu autospecialele dotate cu aparate radar pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului.

Prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniştea comunității se află printre prioritățile polițiștilor. La fel şi intervenția rapidă, la nevoie sau când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Poliția Dâmbovița vă recomandă să apelați cu încredere la cel mai apropiat poliţist, să sunați la  112 în caz de nevoie sau dacă aveți cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top