fbpx

Platformă de știri și opinii

  • DSC_0011-1.jpg
  • DSC_0023.jpg
  • DSC_0022.jpg
  • DSC_0020-1.jpg
  • DSC_0005.jpg
  • DSC_0003.jpg

Oprea ia taurul de coarne: constructorii, chemați să dea explicații

in Actualitate/Administrație by
Banner

La doar câteva ore după ce a fost ales președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea a făcut o vizită-surpriză în zona fostei unități militare de la gară. Ce a găsit – mai bine zis ce NU a găsit – acolo, l-a nemulțumit profund.

La obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște, firma care trebuie să execute lucrarea nu avea în derulare nicio activitate. Altfel spus, așa cum au semnalat și cititorii noștri în trecut, ”șantierul” era sublim… dar activitatea lipsea cu desăvârșire!

Revenit în fruntea CJD cu obiective ambițioase pe agendă, Alexandru Oprea pare hotărât să ia taurul de coarne în relația cu constructorii, care au lăsat de izbeliște un obiectiv extrem de important pentru județ.

Spre supărarea președintelui CJD, la fața locului nu a găsit decât 5 persoane rătăcite pe șantier și 2 utilaje. De altfel, președintele Oprea a parcurs întreg traseul obiectivului, iar reprezentanții Direcției Generale Infrastructură Locală au prezentat stadiile fizice și valorice ale obiectivului, restul de executat și graficele de lucrări, așa cum au fost ofertate de către antreprenor.

S-a constatat că utilajele și personalul aflat în organizarea de șantier sunt cu totul insuficiente pentru realizarea obiectivului în termenele ofertate. Cee ace va atrage, mai mult ca sigur, aplicarea de către CJD a unor penalități de întârziere usturătoare, conform contractului de execuție.

În vederea analizării urgente a situației obiectivului, președintele Alexandru Oprea a convocat pentru vineri, 19 aprilie, ora 08:30, la sediul instituției, factorii de decizie din partea constructorului.

Surse apropiate conducerii CJD au declarat că Dl. Oprea e hotărât să tranșeze fără rezerve problema, nefiind dispus să pună în pericol un obiectiv de investiții atât de important, din pricina inerției constructorilor.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top