fbpx

Platformă de știri și opinii

ISU Dâmbovița: Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive

in Actualitate by
Banner

În perioada 08 – 14 aprilie, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 26 de evenimente, 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 3 incendii de vegetaţie, 8 acţiuni pentru asigurare zonă, 7 acţiuni pentru asistenţă persoane şi o acţiune la alte situaţii de urgenţă (deblocare ușă).

Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 215 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat 4 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 10 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție).

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Sursa: ISU Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top