USR, mesaj de susținere pentru românii din UE

in Parlament/Politică by
Banner

USR sprijină cauza milioanelor de români plecați la muncă în străinătate. Deputatul Dumitru Lupescu susține o adevărată pledoarie pentru dreptul românilor din afara granițelor la un tratament egal din partea autorităților de la București. Mai ales, subliniază deputatul Lupescu, ”avem dreptul la libera circulație”

Parlamentarul USR, ales deputat în circumscripția Dâmbovița, a lansat prin intermediul unei rețele de socializare un mesaj de susținere a celor peste trei milioane de români aflați departe de țară: ”Peste 3 milioane de români trăiesc și lucrează în țările Uniunii Europene. Vom susține în Parlamentul European respectarea drepturilor cetățenilor români în UE, în calitate de cetățeni europeni.

Avem dreptul de a munci oriunde în UE, avem dreptul la libera circulație, avem dreptul de a presta servicii oriunde în UE. Nu vom permite ca aceste drepturi să fie încălcate. Propunem ca transportatorii români să beneficieze de aceleași condiții pentru desfășurarea activității ca ceilalți operatori economici europeni. Vrem drepturi egale pentru românii care muncesc în țările din UE”, punctează deputatul Dumitru Lupescu în mesajul său.

Banner