fbpx

Platformă de știri și opinii

Polițiștii din Dâmbovița, zilnic la datorie pentru siguranța cetățenilor

in Actualitate by
Banner

Miercuri, 10 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de efective de jandarmi, au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 22 de evenimente, cele mai multe, 15, fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 20 de infracțiuni, dintre care 11 contra persoanei și 7 contra patrimoniului.

De asemenea, polițiștii au aplicat 469 de sancțiuni contravenționale și au confiscat bunuri în cuantum de 1.300 de lei.

Pentru abaterile de la normele privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Față de cei 2 tineri, din Corbii Mari, bănuiți de furt calificat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești a dispus măsura controlului judiciar.

Totodată, un bărbat de 38 de ani, din Târgoviște, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top