fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL(Rareș Bogdan) lansare de candidat(i) la Târgoviște

in Actualitate/Politică by
Banner

Liderii PNL și în special numărul unu pe lista la alegerile europarlamantere din luna mai, din partea liberalilor, Rareș Bogdan, au fost prezenți astăzi în Dâmbovița. „În special Rareș Bogdan” pentru că fostul jurnalist  este în prim planul campaniei de promovare a listei de candidați a PNL.

Aproape că orice luare de poziție și lămurire cu privire la întrega campanie a PNL, sunt oferite exclusiv de către acesta. În conferința de presă, organizată la sediul central din Târgoviște al PNL Dâmbovița, în afara introducerilor și a prezentărilor celor prezenți, în frunte cu președintele partidului, Ludovic Orban, aproape nimeni nu a fost solicitat  să prezinte ceva din programul liberal sau să răspundă la întrebări, în afara lui Bogdan.

Rareș Bogdan a anunțat de ce a ales să candideze pentru un post de deputat în Parlamentul European, poate singurul element de noutate față de precedentele luări de poziție, pe aceiași temă, evident vorbind de alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Vreau să activez în trei comisii:

Comisia LIBE (de drepturi și libertăți)-pentru ca atunci când libertatea de exprimare va fi încălcată, în țara mea, să am posibilitatea  de a acționa.

Comisia de politică externă– Pentru că situația  românilor din Bucovina, Basarabia și Valea Timocului ( comisia activează în țările din afara spațiului UE) este dramatică și aproape nimeni nu face nimic pentru aceștia.

Comisia de control bugetar – Comisia care cheamă din când în când inclusiv reprezentanții OLAF-ului la raport. Mă interesează foarte mult ca banii europeni să nu fie deturnați.”

Ar fi, în rezumat, declarația lui Rareș Bogdan, din conferința de presă, la o întrebare primită din partea media.

Ulterior conferinței de presă, întreaga adunare a PNL s-a mutat în incinta casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, unde registrul a fost păstrat, în sensul în care tot Rareș Bogdan a fost în centrul atenției, pentru cei aproximativ 1000 de liberali dâmbovițeni prezenți la „lansarea candidaților PNL, pentru alegerile europarlamentare”. Mai mult chiar, tot Rareș Bogdan, și nu Ludovic Orban (președinte PNL) sau Virgil Guran (președinte PNL Dâmbovița), a fost cel ovaționat de asistența liberală, numele acestuia fiind scandat de cei prezenți momente bune, la finalul întâlnirii.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top