fbpx

Platformă de știri și opinii

Cezar Preda: Fiul Rovanei Plumb împarte funcții prin cârciumi!

in Administrație/Politică by
Banner

După debarcarea lui Adrian Țuțuianu din fruntea PSD Dâmbovița, operațiunea de dezțuțuianizare a lovit crunt în structurile controlate, prin intermediari, de fostul baron. Ceea ce, până la urmă, nu e neapărat rău! Însă, spun criticii, legea bunului-plac aplicată de Țuțuianu a fost adaptată și se aplică în continuare fără reținere, doar că posturile și instituțiile nu le mai împarte Oracolul din Micloșani.

Corul criticilor mai mult sau mai puțin vocali ai noii conduceri PSD s-a îmbogățit cu o voce sonoră. Zilele trecute, la Târgoviște, deputatul liberal Cezar Preda a criticat aranjamentele, cel puțin discutabile, vizând atribuirea de funcții și posturi-cheie în instituțiile deconcentrate.

Preda nu s-a sfiit să îl acuze pe fiul Rovanei Plumb că ar ”negocia funcții prin cârciumi”.

”Nu mai e Țuțuianu, hai să-i dăm jos pe ai lui Țuțuianu și să îi punem pe oamenii fiului Rovanei Plumb. (…) să nu creadă cineva că noi nu știm asta, că nu urmărim asta, cum se fac numirile. Și eu le atrag atenția (…) că lucrurile acestea nu rămân fără urmări”, remarcă Cezar Preda.

Deputatul PNL consideră inadmisibilă implicarea fiului ministrului Rovana Plumb în împărțirea unor funcții din instituțiile publice, cu atât mai puțin să negocieze posturi ”la restaurant sau la un joc de table”.

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top