fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia – Brăila, azi, ora 17.00

in Sport by
Banner

Chindia deschide etapa a 28-a a ligii secunde, cu un joc pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, ultima clasată (16p) cu șanse pur teoretice de a evita retrogradarea. Partida programată pe Eugen Popescu, de la ora 17.00, pare un simplu antrenament cu public pentru târgovișteni, care sunt obligați să facă repede uitat eșecul din runda trecută de la Constanța. Cu un succes, Cherchez &. co ar urca pe loc direct promovabil cel puțin până sâmbătă seară, când se joacă U Cluj – CS Mioveni. Chindia are 57 de puncte, la fel ca U, dar cu două mai puțin față de Snagov (59) și patru în spatele Academicii Clinceni (61p), cele două fruntașe din Ilfov urmând să se întâlnească în meci direct duminică, de la ora 12.30. „Cu o singură excepție, Neicuțescu – suspendat o etapă după eliminarea de la Farul, toți jucătorii sunt apți pentru confruntarea cu Brăila. Poate reveni și Alin Dudea, depinde ce va decide antrenorul. Nu avem decât varianta victoriei astăzi”, a prefațat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, disputa din această după-amiază.

Cu Brăila după fix un an!

În 2018, tot pe 5 aprilie, Chindia pierdea la Brăila cu 0-1, un joc care s-a încheiat cu tensiuni între cei câțiva suporteri care au făcut deplasarea la malul Dunării și doi dintre fotbaliști. Ovidiu Morariu și Iustin Popescu au fost excluși din lot la câteva zile după incident. Primul nu a mai prins finalul sezonului la Târgoviște, în timp ce Popescu a continuat aici, dar a bifat foarte puține minute în tricoul Chindiei în meciurile oficiale din acest sezon.

„Îi așteptăm aproape de noi pe suporteri, avem nevoie de susținerea lor. Împreună putem duce Chindia în Liga 1!„,  Mihai Leca, Chindia Târgoviște, pentru site-ul oficial al clubului, afcchindiatargoviste.ro

Foto: Ionuț Iacob

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top