fbpx

Platformă de știri și opinii

Profesorii de religie, acțiune filantropică

in Religie/Social by
Banner

Uneori, distanța de la vorbă la faptă poate fi străbătută într-o clipită. O dovedesc dascălii din Dâmbovița grupați în Asociația Profesorilor de Religie. Dacă la orele de curs îi învață pe cei mici ce înseamnă bunătatea, empatia , dragostea față de semeni, dascălii din APR au arătat că nu sunt vorbe goale.

Sub generosul slogan Bucuria de a dărui, membrii APR s-au mobilizat și, cu sprijinul Arhiepiscopiei Târgoviște, au adus un strop de bucurie și de speranță în rândul nevoiașilor din Parohia Mogoșești. Aceștia au primit alimente, ca mărturie de solidaritate creștină în Sfântul și Marele Post și ca îndemn la imitație și din partea altora, după cum anunță site-ul oficial al Arhiepiscopiei Târgoviște, care face public demersul profesorilor.

Remarcabil este și faptul că cei implicați în organizarea acestei activități reprezintă școli de top din Dâmbovița – președintele Asociației Profesorilor de Religie (A.P.R.) filiala Dâmbovița este d-na Mihai Simona Maria, director adjunct al Școlii Gimnaziale ,,Coresi”, iar prof. Danțiș Marcel, director adjunct al Școlii Gimnaziale ,,Pictor Nicolae Grigorescu” din Titu, este vicepreședinte A.P.R.

Gestul APR Dâmbovița merită aprecierea și recunoștința noastră, a celor care, în vâltoarea preocupărilor cotidiene uităm prea adesea că semeni de-ai noștri suferă în tăcere, visând să aibă măcar un strop din ceea ce noi risipim zi de zi.

Banner

Ultimele stiri din Religie

O jertfă cât o epocă!

Ortodoxia românească cinstește astăzi jertfa Sfinților Martiri Brâncoveni, cei care au fost
Go to Top