fbpx

Platformă de știri și opinii

PRO România DB: Locul I la semnături pentru europarlamentare

in Politică by
Banner

Pro România Dâmbovița visează frumos după încheierea campaniei de strângere de semnături pentru listele de candidați la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Într-o conferință de presă a PRO România Dâmbovița, purtătorul de cuvânt al filialei Cătălin Olteanu (foto) a anunțat că filiala dâmbovițeană a câștigat competiția internă, între filialele partidului lui Victor Ponta. Mai mult chiar, spun cei de la PRO România, dat fiind numărul de semnături, filiala  se clasează pe locul doi între partidele ce au strâns semnături în Dâmbovița, după PSD (n.m. probabil), sperând la o poziționare identică și la alegerile europarlamentare.

” La nivel național PRO România a depășit cu mult numărul minim de semnături și sunt strânse aproximativ 300.000 de semnături. Astăzi (n.m. 25 martie 2019) se face centralizarea la București. Cu mare mândrie spun că județul Dâmbovița este pe primul loc (între filialale PRO România) cu 25.028 de semnături de susținere stânse. Este mai mult decât încurajator, pentru că depășește cu mult targetul de 15.000 impus de la București și cel de 18.000 pe care ni l-am autoimpus înainte de începerea campaniei de strângere de semnături. În discuțiile interne noi am stabilit acest obiectictiv de 25.000 de semnături. Cred că ne poziționăm pe locul doi, în Dâmbovița, între partidele ce au stâns semnături de susținere, a listelor pentru europarlamentare”, a declarat Cătălin Olteanu.

Rămâne de văzut dacă aceste semnături se vor regăsi și în numărul de voturi ce va fi obținut la alegerile europarlamentare de PRO România DB. În 2014, la precedentele alegeri europarlamentare, în Dâmbovița au votat 162.109 cetățeni, doar alianța PSD-UNPR-PC (aproximativ 75.000 de voturi) reușind să treacă peste valoarea de 25.000 de voturi, câte semnături are strânse, în 2019, Pro România Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top