fbpx

Platformă de știri și opinii

Dragnea, desființat de Sorin Avram: Un obraznic semianalfabet!

in Actualitate/Opinii/Politică by
Banner

Neghiobia politicienilor atrage, din ce în ce mai des și din ce în ce mai necruțătoare, luări de poziție neechivoce din partea jurnaliștilor de top. Ca și din partea reprezentaților adevăratei societăți civile, care înțeleg că lupul care îți mănâncă dușmanul nu îți este neapărat prieten și că, în general, greu poți face distincție între politicieni bazându-te doar pe carnetele de partid ale acestora.

Dacă ieri semnalam filipica lui Theodor Paleologu împotriva clicii din vârful PNL, care îngroapă în mediocritate și turpitudine un partid istoric, astăzi vă semnalăm un mesaj oarecum asemănător care, de data aceasta, îl are ca țintă pe cel mai hulit dintre politicienii momentului: Liviu Dragnea, președintele PSD.

Revoltat de atitudinea lui Liviu Dragnea față de inițiatorul protestului #șîeu, Sorin Avram, jurnalist și realizator tv (gazda unuia dintre cele mai populare talk-show-ri de la TVR, ”Vorbește liber”), se dezlănțuie la adresa liderului social-democrat, pe care îl caracterizează ca fiind ”obraznic”, ”semianalfabet”, ”arogant”, ”șmecher” și gropar al PSD.

Pe pagina personală de Facebook, Sorin Avram scria:

”Pe măsură ce alegerile se apropie, iar imaginea sa şi a PSD se deteriorează, Liviu Dragnea este din ce în ce mai nervos. Iar nervozitatea îl face să fie şi mai obraznic şi mai arogant ca de obicei. Disperat de amploarea pe care a luat-o demersul tînărului om de afaceri Ştefan Mandachi, cel cu primul metru de autostradă din Moldova, domnul Dragnea a făcut ce ştie el mai bine: să fie obraznic: „Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva”.

Politicianul care şi-a pierdut de mult credibilitatea, dar şi busola, şi care este înconjurat de o grămadă de cântăreţi în strună şi de sfătuitori slab pregătiţi i-a dat ordin ministrului PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, să meargă astăzi la Bacău şi să scoată nişte muncitori şi utilaje în drum pentru a anunţa că au început lucrările la şoseaua de centură a municipiului. O şosea care, pe o anumită porţiune, cică ar fi autostradă. Aşa să fie, însă Ştefan Mandachi şi sutele de mii de români care susţin campania privind construirea de autostrăzi vor autostrăzi care să lege Nordul de Bucureşti şi Estul de Vest, şi nu câţiva kilometri de autostradă care să se învârtă în jurul Bacăului.

Politicianul care şi-a pierdut de mult credibilitatea, dar şi busola, nu a făcut decât să crească antipatia faţă de el şi de partidul pe care-l conduce pe ultimul drum încercând să ia faţa unui protest făcut pe persoană fizică şi care a adunat un imens capital de simpatie.

Pentru obraznicul președinte al PSD, tânărul care a avut o idee foarte bună pentru a-i aduce laolaltă pe cei care de ani de zile aşteaptă o ţară ca afară la ei în ţară este decât un şmecher, ca să mă exprim ca semianalfabeţii ajunşi în posturi de conducere.
Dacă ar mai fi avut o urmă de luciditate, Liviu Dragnea nu l-ar fi trimis pe Răzvan Cuc să se facă de râs la Bacău, ar fi transmis un mesaj public că înţelege demersul lui Ştefan Mandachi şi ar fi promis că Guvernul şi Parlamentul nu vor pleca acasă până când nu vor modifica legislaţia stufoasă şi contradictorie care împiedică dezvoltarea acestei ţări. O legislaţie pe care majoritatea PSD-ALDE nu a reuşit să o modernizeze în anii de când se află la guvernare, având cu totul altceva de făcut.

În ceea ce priveşte sugestia lui Liviu Dragnea făcută tânărului afacerist, accea ca banii daţi pe construirea metrului de autostradă să-i fi oferit mai bine unor case de copii, aceasta reprezintă o altă obrăznicie marca Dragnea. Banii sunt din buzunarul lui Ştefan Mandachi şi nu din bugetul de stat pe care Liviu Dragnea şi ai lui îl împart după cum îi taie capul. Decât să-i dea sfaturi domnului Mandachi legate de banii săi, domnul Dragnea ar trebui să se dea de exemplu, donându-şi conacul făcut din câştigurile de bugetar pentru înfiinţarea unei case de copii şi oferindu-le unor case de copii peştii din lacul Belina pe care-i mai are prin congelator.”

Comentariul lui Sorin Avram se încheie cu o frază care, deși pare desprinsă din teoria conspirației, ar trebui analizată cu toată seriozitatea: ”Dacă cineva îl plăteşte pe Liviu Dragnea să nenorocească PSD-ul, îl plăteşte regeşte”

Sursa foto: Liviu Dragnea: www.ziare.com; Sorin Avram: faceboock.com

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top