fbpx

Platformă de știri și opinii

Țuțuianu a identificat „perdanții” alegerilor din PSD DB

in Politică by
Banner

Fostul șef al social-democraților dâmbovițeni, senatorul Adrian Țuțuianu, actualmente la PRO România, spune că cel puțin doi dintre fruntașii PSD Dâmbovița au fost trași pe linie moartă în urma alegerilor din PSD Dâmbovița ce au avut loc în data de 15 martie 2019.

” Primul perdant este Oprea Alexandru. El își dorea să fie președinte executiv (n.m. al PSD Dâmbovița). Cu greu, după negocieri îndelungate, a ajuns vicepreședinte al PSD Dâmbovița, mai de milă, mai de silă. Aliații lui de bază, Alin Manole și Strate Mihai au fost obligați să-și retragă candidaturile. Practic, Oprea este singur în această structură de conducere”

„Al doilea perdant este Stan Cristian, primarul municipiului Târgoviște, ce va fi numit secretar executiv de Comitetul Executiv, ceea ce denotă că va putea fi înlocuit oricând din această structură. Și în al doilea rând, a rămas fără niciun aliat în această structură. Cătălin Rădulescu nu este aliatul lui Cristian Stan, ci al lui Andrei Plumb. Practic și Stan este izolat și dacă va mișca în front va fi înlocuit imediat.”

„Nu știu dacă Oprea va fi la șefia CJ Dâmbovița. Camarila Plumb nu și-l dorește la șefia CJ. Dacă totuși va ajunge acolo va fi până în luna iunie a anului viitor (n.m. 2020). Situația se traduce cam așa, pentru Oprea: Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să moară. A înregistrat pe Țuțuianu. Acum în securiști nimeni nu are încredere.(…) Liviu Dagnea a fost în 2016 prezent în Dâmbovița, la o vizită la Complexul de Natație. A venit cu elicopterul, la Răzvad. Dragnea, care a avut mai mult fler decât mine, mi-a spus, atunci <Bă, faci o mare greșeală să-l propui pe securistul asta la CJ (n.m. Alexandru Oprea). Eu n-am încredere deloc în el>”, a mai spus A.Țuțuianu.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top