fbpx

Platformă de știri și opinii

V. Ponta: noi suntem spaima PSD-ului!

in Politică by

Aflat într-un pelerinaj prelungit prin județul Dâmbovița, liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre partidul pe care îl conduce, despre alegerile europarlamentare din data de 26 mai, dar și despre actualul Guvern. De fapt, discursul fostului prim ministru PSD-ist, a fost unul despre PSD și Dragnea. Am spicuit doar câteva dintre ideile exprimate de Victor Ponta, care sunt cât se poate de explicite în ceea ce privește politica Pro România:

„Iubesc poporul psd-ist, nu îmi plac liderii lui din acest moment”, a fost chiar debutul luării de poziție a lui Victor Ponta.

Eu cred că Dragnea ar trebui să fie pe primul loc (n.r. în lista PSD la alegerile europarlamentare) să-și reprezinte partidul și să răspundă la întrebări”(…) Altfel se va comporta ca un șobolan, e o comparație care știu că îi place, care stă în întuneric, prin cotloane și îi bagă pe alții în față. La Guvern, când e ceva de rău, știe Dăncilă, la europarlamentare o bagă în față pe Rovana. La bătut oameni în piață, o bagă în față pe Carmen Dan și așa mai departe. Cred că asta denotă o lașitate, care românilor nu le place.”

„Dragnea a luat PSD-ul  și îl duce în zona PRM.”

„Nu mai există PSD. Este un partid Ali-Baba cu cei 4-5 hoți ai lui. Deciziile se iau la Scroviștea de doar câțiva oameni.”

Cum despre PRO România, partid al cărui lider este Victor Ponta, fostul prim ministru a vorbit infinit mai puțin, decât despre PSD, am rezumat la o singură frază cele spuse de acesta.

„Cel mai important este să luăm 5% (la alegerile europarlamentare). Toate eforturile lui Dragnea și ale PSD-ului vor fi concentrate împotriva noastră (n.r. PRO România). Noi suntem spaima PSD-ului.”

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top