fbpx

Platformă de știri și opinii

Pro România DB: Target-NU, Primul loc-DA

in Politică by

În deja săptămânala conferință de presă a PRO România Dâmbovița, purtătorul de cuvânt al organizației Cătălin Olteanu (foto), a anunțat că filiala a strâns cele mai multe semnături dintre filialele Pro România pentru susținerea listei de candidați a partidului la alegerile europarlamenatre din 26 mai.

” Suntem aproximativ la egalitate, la acest capitol, cu alt județ (n.r. filiala Pro România Galați) la strângerea de semnături. Am strâns 11.300 până acum. Avem deasemenea 2217 adeziuni strânse, la Pro România Dâmbovița. Sunt din ce în ce mai optimist. Începem să arătăm ca un partid serios, ca un partid care va conta la alegerile ce vor urma. Probabil că vom reuși să obținem trei europarlamentari (la alegerile din 26 mai) dar noi mizăm totuși pe patru mandate obținute”, a declarat Olteanu.

Condusă teoretic de un comitet de coordonare, format din mai mulți membri, filiala PRO România Dâmbovița și-a propus, conform declarațiilor senatorului Adrian Țuțuianu, fost șef al PSD Dâmbovița, actualmente în comitetul de coordonare al Pro România la nivel național, să strângă în Dâmbovița aproximativ 25-30.000 de semnături de susținere a listei de candidați.

Cu aproximativ o săptămână înainte de finalizarea acțiunii de strângere de semnături target-ul propus este unul superoptimist și puțin probabil a fi atins. Totuși, rezultatul plasează filiala dâmbovițeană pe primul loc în competiția internă a filialelor PRO România la acest capitol.

Fiecare formațiune politică trebuie să strângă minim 200.000 de semnături pentru a putea participa în alegeri.

Foto articolfacebook, Pro România Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top