fbpx

Platformă de știri și opinii

Hotel Peștera se alătură protestului #RomâniaVreaAutostrăzi

in Actualitate/Social by

Peștera-Padina, declarată anul trecut stațiune turistică de interes național suferă la fel – dacă nu cumva chiar mai mult – din pricina infrastructurii rutiere, precară sau chiar inexistentă acolo unde e mai mare nevoie, ca mai toate regiunile țării.

Protestul inițiat de bucovineanul Mandachi are ecouri nebănuite. Întreaga societate românească pare a se fi mobilizat pentru a sancționa indolența autorităților, a căror incompetență și nepăsare au transformat România într-o țară cu infrastructură de lumea a III-a.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, președintele asociației Turistice Peștera-Padina anunță că Hotelul Peștera se alătură protestului, urmând ca pe 15 martie 2019, la ora 15.00, activitatea să fie suspendată pentru 15 minute.

În mesajul său, Valentin Calcan subliniază pe lângă autostrăzile promise, autoritățile ar trebui să se preocupe serios și de alte artere rutiere cruciale pentru dezvoltarea turistică: TransBucegi (care trebuie să fie deschis tot timpul anului), realizarea proiectului Trans Carpatica (Moroeni-Padina-Moeciu) ș.a.

”Ne alăturăm și noi protestului #RomâniaVreaAutostrăzi și vom suspenda activitatea Hotelului Peștera vineri 15 Martie 2019 la ora 15.00 pentru 15 minute.
Sperăm ca pe lângă mult promisa Autostradă București-Brașov, să avem Drumul TransBucegi deschis permanent. Avem nevoie de 4 benzi București-Târgoviște așa cum avem nevoie de drumul asfaltat TransCarpatica: Moroeni-Padina-Moeciu.
Și mai este ceva important: pe 15 Martie vom face fix 1 an de când Stațiunea Turistică Peștera-Padina a fost atestată prin Hotărâre de Guvern ca Stațiune de Interes Național. Pentru mine coincidențele sunt de bun augur, poate că acest protest va determina Autoritățile să facă din nou ce trebuie!”,
scrie Valentin Calcan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top