fbpx

Platformă de știri și opinii

Cioloș & Co, numa’ buni de Săpoca!

in Opinii by

DACĂ PROSTIA AR DUREA, CE VAIET, CE LARMĂ… ar fi prin partidele de pe agitata scenă politică românească!

Obișnuiți fiind să râdem cu gura până la urechi de prostiile Vioricăi Dăncilă – e drept, epice, dar care atestă inapetența doamnei pentru scoală, nu în mod obligatoriu lipsa inteligenței – scăpăm din vedere anomalii abominabile comise de așa-zișii progresiști, grupați sub steagul lui Cioloș & Co.

Una dintre vedetele partidului condus de cel mai inert prim-ministru (Julien Cioloș, n.a.) este o duduie pe numele ei Oana Bogdan. Care dorește desființarea proprietății private, desființarea granițelor, abolirea familiilor, destrămarea cuplurilor și traiul în comun/grup (poate duduia visează relații intime în grup și nu știe cum să o spună!).

Ce o leagă de Cioloș? În buna tradiție a electricienilor propuși miniștri ai justiției (vă mai amintiți de catastrofa numită Cristina Guseth?), Cioloș o numea pe Oana Bogdan în ”Guvernul LUI”, în 2016, secretar de stat la Ministerul Culturii. Bineînțeles, niciun #rezist nu s-a legat cu lanțuri de sediul Guvernului pentru a protesta față de numirea uneia căreia nu doar că nu îi sunt toți boii acasă sau nu își ia tratamentul obligatoriu, dar se face vinovată de atacuri incalificabile la Constituție (care garantează proprietatea, ocrotește familia, definește STATUL ROMÂN ca fiind UNITAR ȘI INDIVIZIBIL, interzice modificarea frontierelor etc) și calcă în picioare cele mai elementare reguli ale bunului-simț!

Despre duduia în cauză, Julien Cioloș afirma: ”Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justețe.

E persoana cu cea mai mare capacitate de muncă creativă și ordonată pe care o cunosc. În vara lui 2016, venea în guvernul pe care l-am condus ca secretar de stat responsabil cu patrimoniul la Ministerul Culturii.”

Doar că duduia din poveste dă dovadă de un comportament deviant, impunându-se de urgență echiparea cu cămașă de forță și internarea la Săpoca, secția nebuni periculoși.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, ”muza” lui Cioloș, Oana Bogdan, scria pe Facebook:

”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”.

Și pentru că nu e suficient ca să ne dăm seama ce nebunie agresivă zace în tărtăcuța Divei+, să mai citim un fragment din înțelepciunea-i:

”Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri.”

Ei bine, Cioloș nu a apărut în public pentru a demonta nebunia a celei pe care o numește ”roata motrice” a partidului său, dar, într-un gest ce nu poate fi considerat decât contagiune periculoasă, Julien Cioloș ne dă și el o mostră de gândire deviantă, lăudând ”viziunea” divei:

Oana este un arhitect vizionar, pentru care forma lumii construite de om trebuie să reflecte armonia interioară din noi înșine. De aici, și preocuparea sa constantă pentru Om și pentru bunăstarea lui.”

Așadar, în viziunea unui fost prim-ministru  al României (care se visează președinte!), soluția ar fi să desființăm agricultura, granițele, familiile, cuplurile. Să trăim ca animalele în haită, să se cupleze cine poate cu cine apucă, să ne hrănim cu ierburi și rădăcini.  ACEST INDIVID A FOST PRIM-MINISTRUL ROMÂNEI.

Și noi râdem de Viorica Dăncilă…

Banner

Ultimele stiri din Opinii

Alegerile vieții!

Alegerile vieții sau trăind cu intensitate viața care ne trăiește! Alegem și
Go to Top