fbpx

Platformă de știri și opinii

Război total: PRO România vs. PSD

in Analize/Politică by

Conflictul, mai mocnit în utlima vreme, dintre filialele dâmbovițene ale PRO România și PSD, s-a reaprins și tinde să se transforme într-un incendiu, ce va să mistuie tot în partea stângă a eșicherului politic dâmbovițean. Foștii prieteni și aliați s-au transformat în dușmani de moarte și, pentru o mână de voturi, ipotetice, declarațiile cu iz de război politic transformă în scrum și ultimele punți de comunicare civilizată.

Senatorul A. Țuțuianu , de curând trecut la PRO România, după ce a fost înlocuit de la șefia PSD Dâmbovița de ministrul Rovana Plumb (după ce a fost exclus din rândurile social democraților), spune că noul său partid, Pro România este șicanat de foștii săi colegi social democrați.

Într-o postare pe facebook, A.Țuțuianu spune că doar Pro România nu are cort la Târgoviște pentru strângere de semnături pentru lista de candidați a partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai. Vina ar aparține Primăriei Târgoviște, condusă de primarul social democrat, Cristian Stan, ce ascultă de ordinele Rovanei Plumb, spune Adrian Țuțuianu.

„O notă de amărăciune, amestecată cu și mai multă ambiție: singurul loc unde n-am primit, încă, aprobare pentru amplasarea unui cort de strângere semnături este municipiul Târgoviște. Cred (sper să nu greșesc) că, deși am făcut cerere printre primii, am fost puși „în așteptare”. Între timp, celelalte partide (PSD, USR, ALDE) au primit rapid aprobarea. Spune și asta ceva despre caracterul unora? Spune.

Mai știu de la prieteni primari din județ că dna RovAna Pauker Plumb le-a făcut scandal unora pentru „vina” de a fi dat o simplă aprobare LEGALĂ pentru corturile de semnături PRO ROMÂNIA. Spune asta ceva despre caracterul doamnei Plumb? Spune. Îi este teamă de PRO ROMÂNIA? Îi eeesteee”, a scris Țuțuianu, pe facebook.

Surse din Primăria Târgoviște au transmis că filiala dâmbovițeană a PRO România a transmis o cerere de amplasare cort pentru strângere semnături la Târgoviște, numai că nu a fost precizată locația în care acesta urma să fie amplasat. Acesta ar fi motivul pentru care nu a fost dată aprobarea până la acest moment. Situația s-ar putea remedia începând cu data de 4 martie 2019, când va fi dată, conform legii, și aprobarea de amplasare a respectivului cort. Pro România, conform surselor, a depus documentația completă, pentru amplasare cort strângere semnături la Târgoviște, vineri 1 martie.

Chiar și în situația în care conflictul nu va inflama și mai mult spiritele politice, și așa inflamate, iar „problema” va fi rezolvată , cel mai probabil nu este ultima ieșire la rampă, în războiul PRO România DB-PSD DB. Oricum, vorba latinului :„Verba volant, scripta manent”

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top