fbpx

Platformă de știri și opinii

Preda dixit: PNL trebuie să-și schimbe discursul!

in Politică by

PNL ar trebui să se concentreze pe teme economice și pe mediul de afaceri, nu să se cantoneze exclusiv în tematici care aduc altora câștig electoral.

Cezar Preda declara, zilele trecute, că demersuri politice ale PNL, aproape exclusiv concentrate pe teme din justiție, se capitalizează electoral la USR.

Altfel spus, PNL lucrează de zor la sporirea notorietății unor adversari politici care, deși nu fac mai nimic se aleg cu toți laurii, grație unei percepții publice distorsionate.

Ce ar trebui să facă Partidul Național Liberal? Exact ceea ce votanții acestui partid așteaptă de la reprezentanții dreptei: să se dedice problemelor economice și mediului de afaceri din România, teme majore care, până la urmă, reprezintă temelia oricărei strategii responsabile vizând dezvoltarea țării.

De altfel, constatata Cezar Preda, voturile PNL vin covârșitor din acea zonă a societății, cu oameni cultivați, educați și dinamici – care vor o Românie dezvoltată, dinamică și nu o societate care consumă toate resursele pe așa-zise programe de protecție socială, în fapt o risipă generalizată, o frână pentru adevărata creștere a nivelului de trai.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top