fbpx

Platformă de știri și opinii

Trei puncte mari

in Sport by

Chindia s-a impus la limită la Pitești, în finalul unui joc plictisitor, departe de așteptările suporterilor celor două echipe de tradiție. Cel mai important, însă, echipa lui Viorel Moldovan și-a atins obiectivul, a luat toate punctele și e în grafic în debutul părții a doua a campionatului. Din prima repriză n-am consemnat decât penalty-ul inventat de central și ratat de Buhăescu și injuriile spectatorilor piteșteni la adresa Chindiei. La reluare, Panait a luat repede al doilea galben, iar de aici terenul s-a înclinat către poarta alb-violeților. Fără ocazii mari, cel puțin până la bara celuilalt Panait (79), care avea să anticipeze singura reușită a dâmbovițenilor. Izbăvirea a venit de la Leca (89), după un corner bătut de Liviu Mihai. Trei puncte uriașe în contul Chindiei și prima înfrângere acasă pentru FC Argeș, chiar de ziua lui Emil Săndoi (54 ani), contestat și el de oamenii din tribune după golul lui Leca.

Atmosferă deprimantă

Cu toate eforturile organizatorilor, tribunele au rămas goale la meciul de vineri seară. N-au fost mai mult de 400 de spectatori, în condițiile în care doamnele și domnișoarele au avut intrarea liberă. Micuța galerie a gazdelor a continuat războiul cu primarul Piteștiului, iar microbiștii de la tribuna I i-au fluierat constant pe jucătorii lui Viorel Moldovan. Chindia a avut și ea suporteri în Trivale, puțini însă pentru un derby de orgoliu precum cel cu FC Argeș.

Șase puncte pe final

Chindia a câștigat ambele jocuri oficiale din 2019, 3-2 cu Aerostar Bacău și 1-0 cu FC Argeș. De fiecare dată, dâmbovițenii au punctat în ultimele zece minute pentru victoriile care îi țin cu șanse reale în lupta pentru promovarea directă. Week-end-ul viitor se anunță un meci de foc pe Eugen Popescu, împotriva Petrolului. Data și ora jocului vor fi anunțate luni de FRF, de comun acord cu posturile TV deținătoare de drepturi.

FC Argeş: Oct. Popescu – D. Oancea (Ct. Barbu 89′), Turda, Gugu, Hreniuc – Şerbănică, Andr. Panait, I. Şerban – I. Năstăsie (cpt.)(R. Costin 80′), Buleică (Tofan 58′), Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi
Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, Dumitraşcu (Raţă 63′) – Andr. Şerban (A. Mihaiu 58′), Liv. Mihai, D. Panait, Cr. Neguţ – D. Florea, Cherchez (cpt.)(Neicuţescu 77′). Antrenor: Viorel Moldovan

Foto: Silviu Duinea / Facebook Fotbal Club Argeș Pitești

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top