fbpx

Platformă de știri și opinii

C. Gilia, alături de copiii din Cornești

in Actualitate/Parlament by

Primăvara începe cu multe zâmbete, energie și voie bună!

Când acești prichindei meșteresc felicitări pentru mamele lor – parcă tot timpul stă în loc! Ce altceva poate fi mai frumos decât să participi alături de cei mai minunați copii la un ”Atelier de creație”!?

Astăzi, am continuat activitățile dedicate școlilor dâmbovițene prin care am adunat peste o sută de copii, toți de la Școala din Cornești, într-un ”Atelier de creație”. Toți copiii au primit rechizite școlare: culori, lipici, hârtie colorată și multe alte cadouri, cu care să-și bucure părinții și profesoarele în luna mărțișorului.

Împreună am pregătit felicitările pentru ziua de 8 martie, am colorat, decupat, învățat cântece și dansuri noi. Fiecare copil și-a pus la încercare talentul și îndemânarea de a face cea mai frumoasă felicitare.

Este de datoria noastră să-i sprijinim și să le oferim instrumentele necesare de a înțelege lumea în care trăim și a-i implica în activități prin care să se dezvolte frumos.

Astăzi, și eu am primit cel mai frumos mărțișor: fericirea de pe chipul copiilor. Am fost pregătită și de data aceasta: le-am oferit dulciuri și câte o îmbrățișare la finalul activităților. Am primit și promisiunea că vor fi cei mai cuminți copii și vor lua numai note de 10!

Claudia Gilia, deputat PSD

APROAPE DE OAMENI❤

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top