fbpx

Platformă de știri și opinii

Ionuț Săvoiu: Nu mă duc la Pro România!

in Actualitate/Administrație by

Administratorul public al CJ Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, a declanșat o veritabilă furtună de zvonuri și teorii conspiraționiste centrate pe presupusa înscriere în partidul lui Victor Ponta.

La bursa zvonurilor, Ionuț Săvoiu e… ProR

Alimentate de declarațiile publice, de apreciere față de senatorul Țuțuianu, pe care dl. Săvoiu nu s-a sfiit să le afișeze în spațiul public (virtual), zvonurile în cauză au fost demontate măcar parțial astăzi, chiar de cel vizat.

Ionuț Săvoiu a declarat pentru Bazar Media că nu mai este interesat de activitate politică, cel puțin nu pentru perioada următoare. Ales președinte al Uniunii Geodezilor din România (UGR), se va dedica unor proiecte ale Uniunii, în paralel cu activitatea din mediul privat.

Ionuț Săvoiu, victimă în războaiele altora

Administratorul public al județului Dâmbovița este, putem spune, victimă colaterală în războiul declanșat de fostul lider al social-democraților dâmbovițeni, Adrian Țuțuianu, atunci când a forțat debarcarea lui Alexandru Oprea și aducerea lui Daniel Comănescu în fruntea CJD. Când sorții s-au schimbat, odată cu eliminarea lui Comănescu din fruntea Consiliului Județean încetează și mandatul d-lui Săvoiu. Dl. Oprea se va întoarce în scurt timp în fruntea CJD, prin votul consilierilor județeni ai PSD și va dori, probabil, să aibă alături un administrator public pe care să nu îl perceapă ca fiind loial inamicului său de moarte, Adrian Țuțuianu.

Pleacă președintele, pleacă și administratorul public.

”Mandatul meu se încheie odată cu mandatul actualului președinte, conform legislației în vigoare și regulamentului prin care am ocupat acest post. Asta înseamnă că, în logica lucrurilor anunțate, contractul meu de muncă (în calitate de administrator public, n.n) va fi încheiat în momentul în care se vacantează postul de președinte al CJ”, ne lămurește Ionuț Săvoiu, care ne risipește și îndoielile legate de eventuala revenire în politică: ”…vă spun sincer, nu am planuri pe zona politică, în perioada care urmează. Din decembrie (2018, n.n) dețin funcția de președinte al Uniunii Geodezilor din România, am un proiect legat de această organizație profesională, (…) mi-am asumat față de colegii mei de profesie niște obiective la care aș vrea să lucrez în perioada următoare. (…) Deocamdată nu am de gând să activez politic”.

Pleacă de la CJD fără resentimente

Indiferent de evoluția evenimentelor – sau, mai degrabă, de viteza de derulare a acestora – Ionuț Săvoiu nu dorește să prelungească provizoratul în care se află de facto, așa încât a lăsat să se înțeleagă că-și va încheia activitatea de la CJD cel mai târziu pe 28 februarie.

Asta nu înseamnă că nu îl interesează ce se întâmplă cu proiectele județului. ”Voi urmări cu atenție ce se discută vis-a-vis de dezvoltarea județului”, anunță Ionuț Săvoiu, subliniind că nu va ezita să-și ofere sprijinul pentru proiectele derulate de CJD, dacă va fi solicitat.

”Nu am resentimente. Așa ca și până acum, voi fi de câte ori este nevoie alături de Consiliul Județean, pe proiectele Consiliului Județean, pentru a mișca lucrurile într-o direcție bună”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top