fbpx

Platformă de știri și opinii

Promisiune cu „repetiție”

in Administrație/Analize by
Banner

În urmă cu exact o săptămână (6 februarie 2019), scriam despre promisiunile ce rămân mereu la stadiul de promisiuni când este vorba de infrastructură, oferind și un exemplu (detalii aici).

Pe scurt, pentru că subiectul nu are decât o valoare marginală, și într-o cronologie non exhaustivă, este vorba despre împământarea unui cablu de curent electric, acțiune ce a „deranjat” o zonă foarte circulată a municipiului Târgoviște. Spuneam că promisiunea administrației locale de a repara, în timp record, segmentul de drum afectat de lucrare nu a fost onorată, oferind și explicația întârzierii reparației, așa cum a fost ea exprimată într-o rețea de socializare (aici regăsiți detaliile) de către cei cei ce anunțaseră, inițial, termenul maximal în care zona va fi refăcută.

Pentru a respecta întru totul adevărul, trebuie să remarc că, între timp, zona a fost refăcută, iar stratul de asfalt promis a fost în cele din urmă turnat pentru refacerea zonei. Fotografiile, pentru conformitate, sunt realizate în data de 13 februarie. Asta ar fi, ca să zicem așa, „bila albă”, în condițiile în care promisiunea nu a fost onorată în termenul anunțat inițial. Fără a avea pretenția că și intervenția din acest spațiu virtual ar fi putut avea un efect în ceea ce privește urgentarea reparației, am reamintit acest lucru pentru a sublinia și aspectul fundamental din toată acestă poveste.

Aici ( zona de care am vorbit anterior) este un fel de „punct zero” al demarării investiției pentru mall (investiție privată) ce urmează (nu știe nimeni, cu adevărat, când) să fie finalizată la Târgoviște. Cu mall sau fără mall, cu termene de finalizare sau fără, realitatea este cea surprinsă și în aceste umile imagini.

Cablul de curent a fost îngropat, porțiunea de carosabil refăcută, iar în rest șanțurile și șantierul deschis în zonă au rămas, măcar aparent, ale nimănui.  Despre momentul de finalizare a  mall-ului de la Târgoviște? N-au intrat zilele-n sac, ne mai auzim și, cel mai probabil, prin… 2021.

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top