fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Ștefan: PSD, cu motoarele turate la maxim

in Politică by
Banner

Ședința Comitetului Executiv Județean (CExJ) al PSD, de la sfârșitul săptămânii trecute, nu a produs mari surprize. Excluderea lui Daniel Comănescu și votul de încredere acordat lui Alexandru Oprea pentru a prelua funcția de președinte al CJD, erau nu doar previzibile, ci și logice, în sensul corectării unei anomalii politico-administrative cu efecte dintre cele mai rele pentru județ.

La fel de previzibile multe dintre permutările efectuate în componența BPJ al organizației, de unde au fost eliminați toți cei bănuiți că ar fraterniza cu ”inamicul nr. 1” Țuțuianu – sau care, pur și simplu, nu inspirau încredere conducerii de la centru.

Deloc surprinzătoare desemnarea tânărului deputat Corneliu Ștefan în funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița. E drept, interimar, dar o numire care îi conferă o poziție consolidată în partid, fiind cotat, la bursa zvonurilor politice, ca unul dintre cei cu reale șanse (cel puțin) de a menține poziția și după Conferința Județeană a PD, de luna viitoare.

Dep. Ștefan a anunțat, după ședința CEx de sâmbătă, că organizația al cărei președinte executiv tocmai a fost desemnat, a depășit momentele de turbulență și se poate concentra asupra bătăliilor electorale în care partidul va fi implicat în perioada următoare.

”După trei luni în care partidul a trecut prin anumite ”zbateri”, cred că este momentul când toți aleșii locali din cadrul organizației noastre au pus punct acestor nelămuriri și cu toții să abordăm matur, responsabil, cele două bătălii electorale de anul acesta, alegerile europarlamentare și cele prezidențiale”, a punctat Corneliu Ștefan la conferința de presă de după CExJ.

Potrivit deputatului Ștefan, calmarea frământărilor interne din organizație și măsurile de forță luate în ultimul timp ar crea premisele pentru continuarea proiectelor importante asumate de administrația social-democrată a județului. Unul dintre exemplele furnizate a fost acela al DN71, una dintre cele mai importante artere rutiere din județ. Proiectul de reabilitare și modernizare pentru DN71 se află în procedura de achiziție. ”Este cel mai important proiect de infrastructură în județul Dâmbovița, în ultimii 29 de ani”, a ținut să sublinieze Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top