fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL Târgoviște: „Noi, cetățenii, trebuie să reacționăm”

in Administrație/Politică by
Banner

PNL Târgoviște vrea să reacționeze. De fapt, așa cum am înțeles, din spusele președintelui PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, exprimate în cea mai recentă conferință de presă, „noi, cetățenii, trebuie să reacționăm”. Ceea ce a transmis Cotinescu este ideea creării unei platforme de comunicare, on-line, în care, cetățenii cetății Târgoviștei, vor putea să își exprime ideile, părerile, opțiunile cu privire la viața, per ansamblu, din orașul Târgoviște. O platformă de comunicare cetățenească, dar gestionată de PNL. Decizia finală, în ceea ce privește proiectul va fi luată la sfârșitul acestei săptămâni (9 februarie 2019) după cum a precizat acesta.

Pentru a răspunde și la eventuala întrebare, firească de altfel, „De ce o astfel de soluție de comunicare?, redăm justificarea, oferită, chiar în conferința de presă amintită, de către A. Cotinescu.

„Alte primării deja au luat autobuzele (n.r. autobuze ecologice, pentru modernizarea transportului de călători, achiziționate cu ajutorul fondurilor europene). Noi nu suntem în stare să depunem proiectul la timp. Nu n-i se mai spune nimic de centura orașului, acolo unde fondurile europene, de 16 milioane de euro sunt ca și pierdute, unde va trebui să dăm înapoi o parte din bani(…)Noi am rămas și împrumutați, și fără centură, și nici nu se știe când o să finalizăm acest proiect, și pe banii cui(…) În tot acest timp, noi rămânem cu un cablu de mare putere instalat, ne lăudăm cu el(…) Rămânem fără transport, rămânem fără infrastructură, nu investim nici în turism, nici în cultură și, în timpul acesta, cam 30% din populație pleacă afară sau în alte orașe, pentru un loc de muncă. Important este ca noi, cetățenii, să reacționăm.

De aceea, în momentul acesta, lucrăm (n.r. PNL Târgoviște) la o platformă de comunicare on-line și o să facem lansarea acestei platforme în următoarele săptămâni. Cetățenii vor fi invitați să vină cu păreri, cu opinii, cu sugestii, astfel încât să creionăm împreună un proiect, pe termen mediu și lung, pentru acest oraș (n.r. orașul Târgoviște).”

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top