fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia joacă sâmbătă la Aninoasa

in Sport by
Banner

Chindia a terminat la egalitate, 1-1, meciul amical cu CS Mioveni, disputat pe terenul colegei de eșalon din Argeș. Golul roș-albaștrilor a fost înscris de Cherchez, din penalty (38), înainte de pauză, iar pentru gazde a marcat Lazăr (54). Echipa antrenată de Viorel Moldovan va susține sâmbătă un nou meci de pregătire, cu Metaloglobus, pe stadionul din Aninoasa.

„Trebuie să jucăm pe iarbă, în curând se reia campionatul și avem nevoie de meciuri pe suprafețe naturale. Încercăm să perfectăm un ultim test pe 16 februarie, cu câteva zile înainte de primul joc oficial din 2019”, a declarat pentru DB-sport președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Altfel, lotul târgoviștenilor pentru partea a doua a sezonului va fi definitivat, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare.

Neicuțescu, Șandru și V. Alexandru sunt, deocamdată, singurele transferuri operate de Chindia, care vizează promovarea în Liga I, dispunând de cel mai generos buget din ultimii cinci ani, asigurat în proporție de 95% de către autoritățile locale.

Menținem toate colaborările, mergem înainte și nu avem probleme, Chindia este printre puținele cluburi din România care pot spune că au parte de stabilitate financiară”, a transmis Ghergu, membru în Comitetul Executiv al FRF și, pentru al cincilea campionat, președinte al clubului de lângă Turn.

Foto: Facebook CS Mioveni

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top