fbpx

Platformă de știri și opinii

Promisiuni, investiții,dezvoltare și… promisiuni

in Administrație/Analize by
Banner

Asumarea responsabilității pentru „cuvântul dat” este doar o teorie, atunci când vorbim de administrație.  În primul rând pentru că, se pare, „fișa postului”  implică lauda de sine și promisiunea de mai bine, evident lansată cât mai des și către cât mai multe dintre „urechile” votante.

Nu este cazul unei generalizări, dar exemplele, ce certifică afirmația, sunt atât de numeroase încât excepțiile nu ar putea decât, cel mult, să dilueze nesemnificativ imaginea de ansamblu. În bună măsură și administrația târgovișteană pare că s-a înscris în lungul șir al administrațiilor din România ce promit astăzi, iar mâine, în cazul în care își mai aduce cineva aminte de promisiune, „uită” complet că au făcut vreo promisiune.

În data de 1 februarie, primarul municipiului Târgoviște, anunța demararea uneia dintre cele mai importante investiții de la nivelul orașului, „cel mai mare centru comercial din oraș”. O investiție privată (mall-ul), dar care are nevoie și de niște facilități asigurate de administrație. Nu intru în amănunte. Spunea edilul șef al orașului (foto captură facebook) că:

„După finalizarea lucrărilor, săpătura va fi astupată și betonată, urmând a se realiza, în cursul saptămânii viitoare și în funcție de condițiile meteo, asfaltarea căii de rulare.”

Au trecut zilele de forță ale demarării investiției (până acum am bifat doar un cablu de alimentare cu energie electrică, ce ar trebui să alimenteze zona de construcție a mall-ului) și am avut curiozitatea să vedem „minunea”. În imagini este surprinsă zona în data de 05 februarie, la două zile distanță de momentul închiderii lucrării de împământare a cablului, lucrare ce a bulversat zona mai bine de 48 de ore. Vremea „a permis”, dar vremurile, ca întotdeauna, se dovedesc potrivnice, din câte se pare. Potrivnice îndeplinirii promisiunilor reprezentanților administrației locale. Imaginile sunt grăitoare.

Atenționat, pe propria pagină de socializare , cu privire la neonorarea promisiunii, edilul șef anunță (vezi foto-captură facebook) că nu au mers stațiile de asfaltare. Cum stațiile de asfaltare sunt exclusiv sarcina divinității, probabil, este de înțeles că promisiunea, încă una, nu a putut fi onorată.

Despre construcția mall-ului, edilul șef al orașului spune că va fi gata undeva la finalul anului. O fi și asta tot o promisiune și doar atât? Apropo, reabilitarea centurii ocolitoare a Târgoviștei, nu era promisă pentru finalul lui 2018? E aproape sigur că și acolo tot stațiile de asfaltare sunt de vină, pentru nerespectarea termenului. Sau…

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top