fbpx

Platformă de știri și opinii

Jean Marinescu, aghiotantul lui Țuțuianu? Priceless!

in Opinii by
Banner

Cine-a spus ”fie roata și pătrată/tot se învârte ea odată” merită cu prisosință titlul de înțelept între popoare! Sau, cel puțin, printre ”poporenii” politicieni!

Una dintre figurile ce pot fi asociate cu partidul Pro România, în Dâmbovița, este cea a fostului prefect PSD, Ioan ”Jean” Marinescu. În vremurile ascensiunii USL și a Luceafărului de la Micloșani, Jean Marinescu părea lipit cu super glue de șeriful Țuțuianu, care, pentru merite ce nouă ne scapă, l-a recompensat cu funcția de prefect.

Povestea de dragoste n-a durat prea mult și, în stilul caracteristic, Țuțuianu s-a debarasat de Marinescu fără menajamente. Rămas șomer, Jean Marinescu și-a jurat în barbă: ”răzbunare!” Zis și făcut. La alegerile din 2016, Jean Marinescu și-a pus în cap să încurce planurile electorale ale fostului să șef, candidând pentru un loc de consilier județean, ca independent. Cine l-o fi sfătuit, ori și-a râs de el, ori era vreun Dorel al politicii. Pentru că, previzibil, demersul a fost… un fâsss!

Imediat ce a ”înfrânt” în alegeri, Jean Marinescu a transmis un mesaj lacrimogen susținătorilor săi, acuzându-l pe Adrian Țuțuianu că ar avea o atitudine de stăpân  care nu uită și nu iartă.

”Bun găsit, PRIETENI!

Vă mulțumesc, TUTUROR , celor care ați crezut în mine și m-ați sprijinit în încercarea de a vă reprezenta în CONS JUD. Din păcate, deși împreuna, nu am reușit să facem față TĂVĂLUGULUI instituit de …EL, împotriva noastră, a OAMENILOR care nu suntem de acord cu ATITUDINEA de STĂPÂN . EL, nu uită și nu iartă pe NIMENI dintre cei care i se opun sau îi cer un comportament partenerial; îmi cer scuze ptr disconfortul creat. Rămân …DEPENDENT de OAMENI!

Vă îmbrățișez cu PRIETENIE! Vă mulțumesc pentru suport!”, scria Jean Marinescu pe Facebook, în data de 10 iunie 2016.

Dar cum roata… ce povesteam la început, Jean Marinescu a ajuns din nou, după câțiva ani, în siajul lui Adrian Țuțuianu. Proaspăt ”achiziționat” de Pro România, Țuțuianu a fost cocoțat de Victor Ponta în fruntea organizației de la Dâmbovița, unde, pare-se, are drept să taie și să spânzure, după bunul plac. Ce face Jean Marinescu în situația dată? Ce știe mai bine: supraviețuiește …politic. Chiar dacă asta înseamnă să îl accepte încă o dată pe Țuțuianu drept stăpân. Adică tocmai pe acela pe care, în ultimii ani, l-a înfierat ca pe un veritabil Ucigă-l Toaca! E drept, înghite cu noduri, dureros noua realitate politică. Dar atitudinea din timpul conferinței de presă de luni, unde l-a secondat pe ”diavolul” Țuțuianu, nu poate fi calificată decât… Priceless!

Banner

Ultimele stiri din Opinii

Go to Top