fbpx

Platformă de știri și opinii

FC Pucioasa, la cinci stele în Antalya

in Sport by
Banner

FC Pucioasa dă știrea iernii în Liga a III-a la capitolul cantonamente: înființată doar de câteva luni, echipa din nordul județului Dâmbovița va beneficia de un cantonament de lux, la același stabiliment la care a ajuns, cu puține zile în urmă, CFR Cluj.

Pe site-ul oficial al hotelului Alva Donna Exclusive, unde vor sta jucătorii de la Pucioasa, o cameră dublă cu all inclusive în perioada 4-15 februarie sare de 4.900 de lire turcești, adică aproape 4.000 lei. Cum din delegația celor la Pucioasa vor face parte aproximativ 25 de persoane, doar cazarea și masa la acest hotel de lux vor costa peste 50.000 lei. Adăugam biletele de avion București – Antalya dus-întors, în jur de 1200 lei de persoană, adică vreo 30.000 în total, și ajungem la minim 80.000 lei pentru acest stagiu de pregătire, excluzând chirii pentru terenuri de antrenament și meciuri, arbitraje, transferuri de la hotel în alte locații plus servicii suplimentare.

Noi am asigurat un buget de 200.000 lei pentru acest sezon de Liga a III-a. Mai mult nu putem. Am fost și eu invitat în acest cantonament, dar am refuzat să merg. Rămân în oraș să rezolv problemele de aici. Pot să vă să spun că Primăria Pucioasa nu contribuie cu niciun leu la acest cantonament. A fost ambiția lor, spun că au găsit sponsori și le vor plăti tot”, a vorbit pentru Bazar Media primarul din Pucioasa, Constantin Ana.

De amintit că FC Pucioasa a apărut în Liga a III-a în vara anului trecut, după mutarea de la Aninoasa, unde autoritățile locale ar fi refuzat să mai asigure finanțare pentru echipa de fotbal. Neoficial, după ce ar fi virat 600.000 lei într-un sezon pentru echipa de fotbal, edilii din Aninoasa ar fi renunțat să mai sprijine clubul suspectat în repetate rânduri de meciuri aranjate pentru pariuri.

Vom juca cel puțin patru meciuri amicale în Antalya. Ne măsurăm forțele cu cei mari”, e mândru antrenorul de la Pucioasa, Cristi Bălașa, fost secund al lui Gică Hagi la Viitorul și tatăl fundașului de la FCSB Mihai Bălașa.

FC Pucioasa va pleca la Belek pe 4 februarie. „Nu e treaba mea să asigur costurile cantonamentului. Eu doar îi pregătesc pe teren pe băieți. Să vorbească președintele Mitrea despre costuri și sponsori”, a transmis Bălașa. Cristian Mitrea nu a putut fi contactat.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top