fbpx

Platformă de știri și opinii

Țuțuianu: Atacuri în valuri la adresa foștilor colegi din PSD DB

in Actualitate/Politică by
Banner

Într-o conferință de presă, în al cărei debut Adrian Țuțuianu a ținut să precizeze că nu anunță încă trecerea sa la un alt partid, fost președinte al PSD Dâmbovița s-a dezlănțuit la adresa foștilor colegi social democrați.

În primul rând A.Țuțuianu a precizat, cităm:

„Rămân în politica dâmbovițeană și voi construi o alternativă la PSD. Mi-am propus să schimb fundamental echilibrele politice în Dâmbovița(…) Permanent m-am delimitat de Liviu Dragnea și Rovana Plumb și camarila acesteia.”

Practic, conferința de presă organizată de senatorul A.Țuțuianu nu a fost altceva decât un anunț al demarării războiului său cu PSD Dâmbovița, organizație pe care senatorul o consideră acaparată de o camarilă a Rovanei Plumb. Chiar dacă, pe parcursul conferinței de presă, Țuțuianu a amintit că de acum înainte va fi cel mai aprig dușman al PSD Dâmbovița, tot despre foștii colegi social democrați, din PSD Dâmbovița, a vorbit în majoritate atimpului.

Redăm doar câteva dintre formulările senatorului, care sunt mai mult decât lămurritoare în ceea ce privește viitorul bătăliei politice, în care se va implica Adrian Țuțuianu.

„Este aproape hilar efortul de a mima implicarea în viața PSD Dâmbovița, a Rovanei Plumb. Este preocupată doar de postul de europarlamentar”

„Este o incitare la nerespectarea legii, sfătuirea primarilor dâmbovițeni de a dialoga cu Alexandru Oprea (consilier județean PSD) și nu cu Comănescu (președinte CJ Dâmbovița, PSD)”

„Este impardonabil să îi scoți din sală pe Oana Vlăduca, Carmen Holban și Titus Corlățean. Rezultă că o clică, o camarilă încearcă să acapareze această organizație.”

„Mă așteptam ca, Cornel Ștefan și Claudia Gilia să nu fi acceptat așa ceva. Mă așteptam ca și Cristian Stan să aibă la rândul său respectul necesar, pentru acești colegi. Acești colegi au uitat să aibă coloană vertebrală. Se comportă precum moluștele.(…) Cel mai probabil cei trei  (n.r. Oana Vlăduca, Carmen Holban și Titus Corlățean)nu se vor mai regăsi pe liste.”

Dincolo de părerile personale, un lucru este cert: A. Țuțuianu a început lupta la baionetă, contra PSD Dâmbovița. Și nu „ia prizonieri”. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top