fbpx

Platformă de știri și opinii

ȘERIFU’ E GOL! Sau cum își bate Țuțuianu joc de dâmbovițeni

in Opinii/Politică by
Banner

Adrian Țuțuianu reușește contra-performanța de a jigni grav județul pe care (încă) îl reprezintă în Senatul României, pe dâmbovițenii care l-au votat, pe susținătorii PSD care au crezut în el și pe ziariștii care fac greșeala să participe conferințele de presă.

Deși luni dimineață a organizat o conferință la care a invitat presa din județ, dl. Țuțuianu nu a rostit o vorbuliță despre decizia de a se înrola oficial în partidul condus de Victor Ponta, deși cei mai îndreptățiți să afle despre piruetele politice ale Senatorului Țuțuianu, sunt cei care l-au votat.

În conferința de la Târgoviște dl. Țuțuianu a vituperat îndelung împotriva ”veneticilor”, ”moluștelor” și ”trădătorilor” din PSD, pe care i-ar durea undeva de Dâmbovița și de dâmbovițeni. Pe când el, bietul, un martir pe altarul județului (pe care l-a jecmănit cum i-a venit mai bine la socoteală în ultimii ani, n.n), este împiedicat să ”facă bine”.

Apostolul Dreptății-Până-La-Capăt, cunoscut și ca Luceafărul de la Micloșani, a dovedit câte parale face pentru el Dâmbovița și cât valorează cei pe spinările (și voturile!) cărora s-a cățărat în demnități înalte!

Așa cum anticipa Bazar Media, Adrian Țuțuianu l-a însoțit pe Victor Ponta în turneul politic al acestuia prin Moldova. Faptul că astfel de detalii au ajuns și la presă denotă că totul a fost plănuit cu mult timp înainte, așa că nimeni nu se poate ascunde în spatele urgenței sau lipsei de timp.

Pur și simplu, senatorul Adrian Țuțuianu, cel atât de apăsat de problemele dâmbovițenilor, a dovedit încă o dată că îl cam doare… la bască(!) de cei ce l-au votat.

Ajuns la Bacău, la doar câteva ore după conferința de presă de la Târgoviște, Adrian Țuțuianu a anunțat, tot într-o conferință de presă, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta, Pro România!

Așa mostră de dispreț la adresa dâmbovițenilor reprezintă deja prea mult, chiar și pentru dl. Țuțuianu.

Foto: stirilazi.ro

Banner

Ultimele stiri din Opinii

Go to Top