fbpx

Platformă de știri și opinii

Cum ajungem la munte? Peștera-Padina, ușor de atins!

in Travel/Utile by
Banner

Chiar dacă zăpada le-a dat bătăi de cap drumarilor și (eventual) emoții turiștilor, accesul spre zona montană a județului Dâmbovița, în special spre stațiunea Peștera-Padina, se poate face fără probleme!

Fotografiile ce însoțesc această informare sunt realizate astăzi, 17 ianuarie, în jurul orei 14.00 și arată că drumul vechi, cum este cunoscut DJ714 pe segmentul Moroeni-Bolboci, este nu doar practicabil, ci și menținut permanent astfel, cu utilaje specializate.

Așadar, pentru cei ce doresc să ajungă astăzi sau mâine  în Stațiunea Peștera-Padina, accesul se poate face fără probleme pe DJ714, Moroeni-Sanatoriul Moroeni-Bolboci-Padina-Peștera.

Până la această oră, deși autoritățile dâmbovițene anunțau ier, că astăzi va fi redeschis drumul în zona afectată de mini-avalanșa de zilele trecute, DJ 713 – Trans Bucegi – este în continuare restricționat.

Se lucrează la înlăturarea zăpezii căzute pe partea carosabilă iar drumarii CJD speră ca turiștii ce și-au planificat un week-end la munte, să aibă posibilitatea să circule și pe DJ 713 cât mai curând.

Banner

Ultimele stiri din Travel

Go to Top