fbpx

Platformă de știri și opinii

Cum ajungem la munte? Peștera-Padina, ușor de atins!

in Travel/Utile by

Chiar dacă zăpada le-a dat bătăi de cap drumarilor și (eventual) emoții turiștilor, accesul spre zona montană a județului Dâmbovița, în special spre stațiunea Peștera-Padina, se poate face fără probleme!

Fotografiile ce însoțesc această informare sunt realizate astăzi, 17 ianuarie, în jurul orei 14.00 și arată că drumul vechi, cum este cunoscut DJ714 pe segmentul Moroeni-Bolboci, este nu doar practicabil, ci și menținut permanent astfel, cu utilaje specializate.

Așadar, pentru cei ce doresc să ajungă astăzi sau mâine  în Stațiunea Peștera-Padina, accesul se poate face fără probleme pe DJ714, Moroeni-Sanatoriul Moroeni-Bolboci-Padina-Peștera.

Până la această oră, deși autoritățile dâmbovițene anunțau ier, că astăzi va fi redeschis drumul în zona afectată de mini-avalanșa de zilele trecute, DJ 713 – Trans Bucegi – este în continuare restricționat.

Se lucrează la înlăturarea zăpezii căzute pe partea carosabilă iar drumarii CJD speră ca turiștii ce și-au planificat un week-end la munte, să aibă posibilitatea să circule și pe DJ 713 cât mai curând.

Banner

Ultimele stiri din Travel

Plajele din Tel Aviv

Părăsind lucrurile serioase pe care le făceau zi de zi, o strânsură
Go to Top