fbpx

Platformă de știri și opinii

Lovitură de teatru în PSD Dâmbovița

in Administrație/Politică by

Apele învolburate, din nou, în PSD Dâmbovița! La ședința de vineri a Biroului Permanent Județean, liderul interimar al organizației, Rovana Plumb, a propus retragerea sprijinului politic pentru președintele Consiliului Județean Dâmbovița(CJD), Daniel Comănescu, cunoscut ca fiind un apropiat a lui Adrian Țuțuianu.

În ședința BPJ al PSD Dâmbovița votul de retragere a sprijinului politic pentru Comănescu a avut 12 voturi „pentru” retragerea sprijinului politic, 11 voturi „împotrivă” și o abținere. Cum pentru o decizie  ar fi fost de 13 voturi și cum această variantă nu a fost întrunită, se va trece la următorul pas.

Sursele Bazar Media au anunțat ca sigură propunerea președintelui interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, în CEx-ul Național al PSD, de duminică 16 decembrie, de dizolvare a BPJ Dâmbovița și înlocuirea acestei structuri cu una interimară, formată din 11 membri.

La votul de la Târgoviște a participat și Codrin Ștefănescu, trimis să supervizeze votul de retragere a sprijinului politic pentru Daniel Comănescu.

Cel mai probabil Daniel Comănescu va pierde sprijinul politic al PSD și implicit poziția de președinte al CJD.

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top