fbpx

Platformă de știri și opinii

Oficial, le merge bine. La toți

in Analize/Politică by

Ce prilej mai bun decât „Centenarul” ca să arăți, pentru posteritate (n.m. nu aș merge, totuși, cu previziunea că scopul acestui gest, ca ținta temporală, ar fi pentru încă un centenar de acum înainte), că totul merge bine?

Astea fiind zise, trasul în poză a devenit sport național în preajma zilei de 1 Decembrie. Și, dacă e valabil pentru unul, e valabil pentru toți, și-au spus și politicienii. Așadar:

Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, a fost prezentă, în afară de momentului depunerii de coroane, la monumentul eroilor din Piața Tricolorului, la ceremoniile dedicate zilei de 1 Decembrie și la Primăria Târgoviște, o instituție în care, edilul șef, Daniel Cristian Stan, președinte al PSD Târgoviște, este un cunoscut apropiat al lui Adrian Țuțuianu, fostul lider al PSD Dâmbovița.

Chiar dacă  Rovana Plumb și Cristian Stan, au plantat un stejar împreună, în fața Primăriei Târgoviște, evenimentul nu a fost reflectat decât de segmentele apropiate politic de Rovana Plumb, în vreme ce, din administrația locală, Primăria Târgoviște, nimeni nu a adus aminte de întâlnirea cu Rovana Plumb. Dovadă stau paginile personale de facebook ale primarului și viceprimarilor Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, Cristian Rădulescu și Monica Ilie, toți membri PSD.

De remarcat este și faptul că, ulterior, Rovana Plumb s-a fotografiat alături de membrii PSD Dâmbovița, aleși locali, județeni și parlamentari, sugerând reconcilierea în interiorul organizației PSD Dâmbovița. Asta după ce, cu doar câteva zile în urmă, și fostul lider, Adrian Țuțuianu, făcuse același lucru, mulți dintre cei ce apar în aceste poze, fiind în ambele fotografii.

Reamintim că în PSD Dâmbovița există un adevărat război al declarațiilor între tabere. Pe de o parte tabăra Adrian Țuțuianu, fostul lider al organizației, actualmente senator independent, și, pe de altă parte, tabăra actualui președinte interimar, Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene în cabinetul Dăncilă.

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top