fbpx

Platformă de știri și opinii

S. Matei: Parlamentul e prost de bubuie!

in Analize by

„O motivare cât o carte. CCR spune Parlamentului că pur şi simplu este prost de bubuie, că habar n-are de capul lui, nu ştie carte şi nici legile emise, şi nu se înţelege absolut nimic din CPP”, scrie Sorina Matei pe pagina personală de facebook. Jurnalista critică dur parlamentarii în urma apariției motivării Curții Constituționale la decizia privind Codul de Procedură Penală:

„CCR a transmis azi oficial Parlamentului României, majorităţii PSD-ALDE, în 430 de pagini şi 1038 de puncte de motivare, că nu se înţelege absolut nimic din modificările la Codul de Procedură Penală făcute în Parlament, că este o varză totală în capul şi mintea parlamentarilor, că habar n-au de capul lor şi că nici măcar nu se pricepe ce vor să facă, ce au în minte oamenii aceştia, că nu ştiu legi şi nu ştiu nici carte. Modificările la CPP sunt pline de prevederi neclare, confuze, lipsite de rigoare, contradictorii, absurde, pline de non sensuri juridice, inutile, omisiuni, prevederi care fac trimitere la legi care pur şi simplu nu există, la prevederi care se bat cap în cap sau care susţin contrariul. O harababură totală şi desăvârşită.
Cel mai uluitor este că nici în privinţa prevederii introduse de Parlament referitoare la mandatele de supraveghere tehnică nu se înţelege absolut nimic. Pentru că prevederile băgate de parlamentari, care restrâng sfera utilizării şi emiterii mandatelor de supraveghere tehnică şi mandatelor de siguranţă naţională, se bat cap în cap cu prevederile legii 51/1991, care extind aceeaşi sferă.”

Sursa și foto : pagina de facebook Sorina Matei

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top