fbpx

Platformă de știri și opinii

Război pe facebook, în PSD Dâmbovița

in Analize/Politică by
Banner

Pacea este doar aparentă în PSD Dâmbovița. „Aripa” Adrian Țuțuianu, prin intermediul unei pagini dintr-o rețea de socializare, pagină denumită în continuare PSD Dâmbovița, a lansat un nou atac la adresa Rovanei Plumb, președintele interimar al PSD Dâmbovița în epoca post Țuțuianu.

Deocamdată, pagina PSD Dâmbovița Oficial, aparținând „facțiunii” Rovana Plumb, nu a reacționat.

Fosta pagină oficială a PSD Dâmbovița, rebrenduită cu fotografia lui Adrian Țuțuianu, după ce acesta a pierdut susținerea partidului iar interimar a fost numită Rovana Plumb, o atacă pe aceasta din urmă în cea mai recentă postare. Concret, se vorbește despre reabilitarea DN 71:

„DUPĂ 7 ANI DE MUNCĂ, proiectul DN 71 (4 benzi Bâldana – Târgoviște și modernizare Târgoviște – Sinaia) prinde contur!Astăzi (n.r. 28.11.2018) au fost depuse la ANAP, în vederea verificării, caietele de sarcini pentru PROIECTARE ȘI EXECUȚIE, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene (…)

P.S. Sper ca Rovana Plumb să nu aibă tupeul de a-și asuma vreun efort din toți acești ani. Știm prea mulți oameni din județ cine a muncit și cine n-a făcut nimic”, Se spune în postarea ce este semnată de Adrian Țuțuianu.

Trebuie remarcat și faptul că Rovana Plumb, la prima s-a vizită în județul Dâmbovița, după momentul desemnării sale ca președinte interimar, al PSD Dâmbovița, declarase că „proiectul pentru DN 71 va fi ridicat pe SEAP, pentru atribuire, luni (n.r. 19.11.2018) și urmează ca în primul semestru din 2019 să se facă această atribuire.”

Proiectul de reabilitare a DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia, un drum ce străbate județul Dâmbovița de la Nord la Sud, presupune extinderea la patru benzi, pe tronsonul Bâldana-Târgoviște, și reabilitarea pe tronsonul Târgoviște-Sinaia.

În total este vorba de aproximativ 101 km de drum și fonduri de aproximativ 472 de milioane de euro.

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top