fbpx

Platformă de știri și opinii

A început „Festivalul Toamnei”

in Actualitate by
Banner

Joi, 8 noiembrie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat la deschiderea Festivalului Toamnei, eveniment organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, Primăria Municipiului Târgoviște și Direcția pentru Agricultură Dâmbovița, în perioada 8-11 noiembrie 2018, în Piața Tricolorului din Târgoviște.

La eveniment participă producători și fermieri locali, dâmbovițenii având posibilitatea de a degusta și procura  produse tradiționale.

În prima zi a festivalului a avut loc un moment artistic, invitați fiind Ansamblul Folcloric ”Codrulețul” din Găești și interpreta Crenguța Ioniță, iar programul va continua și în zilele următoare cu recitaluri susținute de artiști dragi românilor, precum Maria Cârneci, Nicu Paleru sau Simona Dinescu. De asemenea, buna atmosfera va fi întregită și de Ansamblul Folcloric ”Flori Dâmbovițene”, Ansamblul Folcloric ”Bosilce” al comunității de bulgari din Târgoviște, Ansamblul Folcloric ”Junii Valahi” din Târgoviște, Ansamblul Folcloric ”Datina” din Băleni și de către Orchestra Populară ”Chindia”.

La deschidere au fost prezenți: parlamentari dâmbovițeni, reprezentanți ai primăriei municipiului Târgoviște și ai instituțiilor publice locale, precum și numeroși dâmbovițeni.

Sursa: Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top