fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD DB: mai vine Rovana astăzi?

in Actualitate/Politică by
Banner

Așa cum arătam într-un articol de ieri, președintele interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb ar fi convocat (informația este pe surse) pentru astăzi, la ora 17:30, Biroul Permanent Județean (BPJ).

Între timp, ieri, Adrian Țuțuianu a convocat primari, consilieri județeni, parlamentari, președinți de organizații la o întâlnire, în urma căreia s-a redactat o Declarație comună. În document, se arată că „se solicită conducerii Partidului Social Democrat să dea dovadă de înțelepciune și să revoce această hotărâre abuzivă (excluderea domnilor Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu) care nu face altceva decât să genereze turbulențe periculoase.” Pe de altă parte , semnatarii declarației spun ca  „boicotăm orice acțiune politică (Comitet Executiv Județean, BPJ, Conferință Județeană), convocată sau inițiată de conducerea interimară a PSD Dâmbovița impusă abuziv de CEX Național, în data de 5.11.2018”.

În aceste condiții, este de urmărit dacă Rovana Plumb poate gestiona situația explozivă din PSD Dâmbovița și dacă va reuși să impună o ședință a BPJ astăzi. Aceleași surse spun că unii lideri județeni ai partidului nu ar ține cont de boicotul impus prin Declarația comună și ar veni la întâlnire. Vom vedea.

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top