fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD Dâmbovița s-a rebrenduit

in Analize/Politică by

La PSD Dâmbovița, după excluderea lui Adrian Țuțuianu din partid, s-au schimbat elementele de identificare ale organizației.

Sigla și conducerea de la nivel național (n.m. Liviu Dragnea) sunt primele schimbări operate paginii  oficiale de Facebook a organizației social-democrate.

Foto 1

Toate organizațiile județene prezintă, ca element de identificare,  sigla PSD cunoscută, cu cei trei trandafiri roșii. După cum se poate vedea, în imaginea surprinsă la momentul în care organizația Dâmbovița anunța decizia CEx-ului național al PSD, din data de 05 Noiembrie 2018, cu privire la Adrian Țuțuianu.(Foto 1)

Foto 2

La nici 24 de ore distanță de acest moment, pagina a suferit transformări radicale (foto 2). Dacă în continuare aceasta poartă denumirea de PSD Dâmbovița, sigla cu cei trandafiri a dispărut, în locul acesteia fiind postată o fotografie cu Adrian Țuțuianu. Simbolistica este evidentă.

În plus, oarecum premonitoriu, Adrian Țuțuianu anunță, tot prin intermediul pagii amintite anterior (vezi foto), că „Până voi termina eu toate litigiile, vă asigur că Liviu Dragnea va fi istorie!”

Fiind vorba de litigii ce urmează a fi „analizate” de instanțele românești și ținând cont de „practicile” anterioare nu putem spune decât că s-ar putea să fie o „istorie” destul de lungă.

Până atunci, rămâne de văzut dacă noul președinte interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, va fi de acord cu modificările operate în elementele de identificare ale PSD Dâmbovița.

Banner

1 Comment

  1. pentru “Am văzut acum câteva seri pe Animal Planet niște urangutani care semănau cu voi.” (mai, 2015, Stadionul Municipal) nu-l iert pe Țuțu pînă la a mia pensie 🙁
    nuș’ cum acu’ mă lovi … sindromul Stockholm
    dacă PSD nu va ejacula (by M.Vanghelie) PSDragnea vax rebrenduire
    pentru că „politically correct” invocat de puterea teleormăneană de azi este ca și cum ai încerca să apuci un căcat de partea curată 😉
    dar nu mai comentez că mă ‘nervez și trec pe CNN că la ora asta e mai important ce-i acolo

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Prin postarea acestui comentariu esti de acord cu politica de confidentialitate Detalii aici

Ultimele stiri din Analize

Go to Top