fbpx

Platformă de știri și opinii

Execuții în ședința CEX al PSD de astăzi

in Politică by

UPDATE 3: Rovana Plumb, președinte interimar al PSD DB

UPDATE 2 : Leonardo Badea, susținerea PSD la șefia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF)

UPDATE 1: Adrian Țuțuianu a fost exclus din Partidul Social Democrat.

Mai mulți dintre liderii județeni ai PSD s-au exprimat, într-o discuție la Parlament cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sancțiuni în CEx de astăzi.

Sunt vizați vicepreședintele Adrian Țuțuianu și secretarul general Marian Neacșu, putând să se meargă până la excludere, au spus, pentru MEDIAFAX, surse din partid, preluate de stiripesurse.ro.

În cazul lui Țuțuianu și Neacșu, participanții la discuțiile din Parlament au avansat varianta excluderii din partid, în timp ce pentru Ciprian Pandea (Călărași) și Ion Mocioalcă (Caraș Severin), propunerile au fost ca aceștia să fie schimbați din fruntea organizațiilor județene pe care le conduc dar să rămână membri ai partidului, au mai declarat sursele citate.

CExN al PSD va discuta, luni, tot la Parlament, de la ora 12.00, despre înregistrările în care Adrian Țuțuianu a criticat miniștrii și conducerea partidului. Unii lideri județeni au invocat public posibilitatea excluderii vicepreședintelui PSD, în timp ce alții au îndemnat la calm.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat sâmbătă pentru MEDIAFAX că acei lideri care au trimis scrisori „de sorginte #rezist” și au spus că fac parte dintr-un partid de „maimuțe” nu mai reprezintă „poziția unitară a PSD”.

Știrea completă o putei citi pe: www.stiripesurse.ro

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top