fbpx

Platformă de știri și opinii

Sorin Cîmpeanu, vizită în Dâmbovița

in Politică by

Deputatul Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreședinte al Pro România, a efectuat joi, 1 noiembrie, o vizită în Dâmbovița, la invitația conducerii biroului județean de coordonare a formațiunii.

Însoțit de Georgică Dumitru, lider Pro România la nivel județean, Sorin Cîmpeanu s-a întâlnit cu noua echipă de la Găești, dar și cu membri și simpatizanți din zonă. Totodată, la invitația rectorului Călin Oros, deputatul Sorin Cîmpeanu a participat, în calitate de președinte al Consiliului Național al Rectorilor, la ședința Consiliului de Administrație lărgit al Universității ”Valahia” din Târgoviște. Discuțiile cu cadrele universitare s-au axat pe strategia de dezvoltare a universității și pe identificarea de soluții la problemele stringente întâmpinate. Printre acestea, amintim evoluția îngrijorătoare a numărului de studenți, necesitatea conectării universității la mediul de afaceri din județ, una din problemele acute enunțate fiind insuficiența fondurilor pentru plata utilităților aferente lunii decembrie, situație în care s-a ajuns ca urmare a efectelor Ordonanței de Guvern nr. 90/2017.
Și în cadrul conferinței de presă susținute la noul sediu Pro România Găești, Sorin Cîmpeanu a subliniat necesitatea renunțării la soluțiile de moment, păguboase, adoptate de actuala guvernare, singura opțiune viabilă pentru redresarea situației socio-economice românești fiind eliminarea improvizațiilor și adoptarea de strategii pe termen lung, ceea ce se traduce prin dezvoltare sustenabilă și predictibilitate.
De asemenea, Sorin Cîmpeanu și-a reafirmat încrederea în proiectul și echipa Pro România, care a pornit la drum cu oameni profesioniști, capabili să genereze resurse și să vină cu rezolvări viabile la problemele locale și naționale.
Nu în ultimul rând, liderul Pro România și-a manifestat sprijinul pentru echipa de coordonare din Dâmbovița, reprezentată de Georgică Dumitru, care a reușit, într-un timp relativ scurt, să contureze 15 organizații locale, numărul membrilor ajungând la 500. Cuvinte de încurajare au fost adresate și tânărului lider Pro România Găești, Cristian Popescu. Acesta a dat asigurări că va face tot ce depinde de el pentru a maximiza șansele formațiunii la următoarele alegeri, implementând și în politică principiile eficienței și competitivității ce l-au călăuzit în dezvoltarea propriei afaceri.

 

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top