fbpx

Platformă de știri și opinii

Sorin Cîmpeanu, vizită în Dâmbovița

in Politică by

Deputatul Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreședinte al Pro România, a efectuat joi, 1 noiembrie, o vizită în Dâmbovița, la invitația conducerii biroului județean de coordonare a formațiunii.

Însoțit de Georgică Dumitru, lider Pro România la nivel județean, Sorin Cîmpeanu s-a întâlnit cu noua echipă de la Găești, dar și cu membri și simpatizanți din zonă. Totodată, la invitația rectorului Călin Oros, deputatul Sorin Cîmpeanu a participat, în calitate de președinte al Consiliului Național al Rectorilor, la ședința Consiliului de Administrație lărgit al Universității ”Valahia” din Târgoviște. Discuțiile cu cadrele universitare s-au axat pe strategia de dezvoltare a universității și pe identificarea de soluții la problemele stringente întâmpinate. Printre acestea, amintim evoluția îngrijorătoare a numărului de studenți, necesitatea conectării universității la mediul de afaceri din județ, una din problemele acute enunțate fiind insuficiența fondurilor pentru plata utilităților aferente lunii decembrie, situație în care s-a ajuns ca urmare a efectelor Ordonanței de Guvern nr. 90/2017.
Și în cadrul conferinței de presă susținute la noul sediu Pro România Găești, Sorin Cîmpeanu a subliniat necesitatea renunțării la soluțiile de moment, păguboase, adoptate de actuala guvernare, singura opțiune viabilă pentru redresarea situației socio-economice românești fiind eliminarea improvizațiilor și adoptarea de strategii pe termen lung, ceea ce se traduce prin dezvoltare sustenabilă și predictibilitate.
De asemenea, Sorin Cîmpeanu și-a reafirmat încrederea în proiectul și echipa Pro România, care a pornit la drum cu oameni profesioniști, capabili să genereze resurse și să vină cu rezolvări viabile la problemele locale și naționale.
Nu în ultimul rând, liderul Pro România și-a manifestat sprijinul pentru echipa de coordonare din Dâmbovița, reprezentată de Georgică Dumitru, care a reușit, într-un timp relativ scurt, să contureze 15 organizații locale, numărul membrilor ajungând la 500. Cuvinte de încurajare au fost adresate și tânărului lider Pro România Găești, Cristian Popescu. Acesta a dat asigurări că va face tot ce depinde de el pentru a maximiza șansele formațiunii la următoarele alegeri, implementând și în politică principiile eficienței și competitivității ce l-au călăuzit în dezvoltarea propriei afaceri.

 

Banner

2 Comments

  1. hm! „rezolvări viabile” precum cele ale lui Ponta și Bănicioiu care au omorît în spitalele românești mai mulți oameni decît cei care au sfîrșit în flăcările de la „Colectiv” (37 vs 27)?
    n-am înțeles niciun moment ce caută profesorul Cîmpeanu în adunătura asta de incapabili, mincinoși și vanitoși? 🙁

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Prin postarea acestui comentariu esti de acord cu politica de confidentialitate Detalii aici

Ultimele stiri din Politică

Go to Top