Platformă de știri și opinii

V. Guran-„Mafalda” de Dâmbovița

in Analize/Politică by

Proaspăt ajuns funcția de șef al liberalilor dâmbovițeni, foarte adevărat cu votul poporului liberal dâmbovițean (cel puțin a unei bune părți a acestuia),Virgil Guran (foto centru) a găsit răspunsuri și explicații (nu neapărat și rezolvări) pentru toate problemele actuale ale PNL Dâmbovița, iar varianta câștigătoare sunt alianțele.

Cu cine și când nu a precizat exact noul lider al PNL Dâmbovița, dar, cel puțin știe cu cine ar cam face alianță și cine nu are șanse să ajungă lângă liberali, atunci când aceștia vor schimba „culoarea politică” a județului, dinspre roșu trandafirilor, înspre galbenul-albastru (portocaliu?) al săgeții.

La o conferință de presă, în care a rostit numele liderului PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu (foto), mai des decât a spus „liberal”, Virgil Guran a afirmat că:

“ Țuțuianu e cel mai bun de la ei (n.m. PSD), în ceea ce privește organizarea”

„Este pentru prima oară când este o fractură în partid la PSD și este posibil ca oamenii (n.m. disidenții din PSD) să-și facă un partid care să treacă de 5%. E prima oară când se rupe o bucată de 5-6-7%.”

Aicea (n.m. Dâmbovița) dacă-l dau pe Țuțuianu afară, cred că o să aibă o problemă, că ia și Țuțuianu o bucată mare din PSD. Pe noi ne-ar avantaja. Facem Consiliu Județean PNL-Țuțuianu, peste doi ani

Totuși, Guran a prezis ce se va întâmpla, politico-electoral, în Dâmbovița, și pe partea dreaptă a eșicherului politic:

„Cioloș, aici, în Dâmbovița, nu cred că va ajunge să aibă vreun rezultat prea bun.”

Cezar Preda (n.m. deputat PNL de Dâmbovița) a spus că nu-l interesează activitatea din organizația noastră. Și este dreptul lui să facă ceea ce crede. Am vorbit cu el, a spus că nu vrea să colaborăm în Dâmbovița, probabil va acționa în altă zonă.”

Așa a „rezolvat” complicata ecuație a viitorului politico-administrativ din Dâmbovița, Virgil Guran, proaspăt ales președinte al liberalilor dâmbovițeni. Dacă Guran a căpătat darul Mafaldei rămâne de văzut. S-ar putea însă, având în vedere antecedentele din Partidul Brătienilor-filiala Dâmbovița, ca acesta să nu ajungă să constate, din scaunul de șef al PNL Dâmbovița, dacă într-adevăr a devenit prezicător politic, atestat (și) de rezultate.

1 Comment

  1. „Facem Consiliu Județean PNL-Țuțuianu, peste doi ani”… adică un fel de USL dâmbovițean? măh, te simțești bine cu simțirea? de „bîta” lui Orban ai auzit?
    bine, trebuie să mai vrea și Țuțuianu, „cel mai bun de la ei”, dar pînă la „pupat piața Endependenți” consider că cu această aserțiune a îngropat PNL-ul local de cum a deschis gura!
    asta pentru că și ăsta n-a consultat pulimea, susținătorii…
    s-a pus cu curu’ pe scaun și-a început să dea din puțul gîndirii lui
    așa că mai ușor cu „Mafalda”, ăsta-i Mangafaua, Nene Iancule (că tot de la Ploiești vine)!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Prin postarea acestui comentariu esti de acord cu politica de confidentialitate Detalii aici

Ultimele stiri din Analize

PSD vs. #PSDemocratic

Schimbări peste schimbări în segmentul social-democrat ce îl susține pe președintele demis
Go to Top