fbpx

Platformă de știri și opinii

Țuțuianu lovește din nou!

in Analize/Politică by
Banner

Serialul dezvăluirilor, prin intermediul înregistrărilor din ședințele PSD Dâmbovița, în care protagonist este Adrian Țuțuianu, și-a consumat un nou episod. De fapt, mai multe. Înregistrările au fost difuzate de România TV.

Episodul Codrin Ștefănescu:

”Mai se poate întâmpla și a început să sune prin județ domnul Codrin Ștefănescu, cu care eu am mai avut odată ceva prin 2013-2014, când știți că aveam niște meciuri cu Rovana. Venea prin județ și îi spunea lu’ săracu Victor Sanda că trebuie să-mi atace mie hotărârile de Consiliu Județean, să-mi facă mizerii. Și l-am prins într-o zi și l-am înjurat și știți cum înjur eu. L-am băgat în p***a mă-sii de am spart geamurile de la Kisseleff. A început să sune. L-a sunat pe Sandu Oprea și așa mai departe. Că eu sunt dictator, că i-am dat pe toți afară. Eu nu am ceva cu cei care conduc cu mână forte, că așa sunt și eu. Am ceva cu cei care conduc discreționar.”a afirmat Adrian Țuțuianu, în înregistrarea difuzată de România TV.

Răspuns Codrin Ștefănescu (la România TV)

”Credeți că m-a înjurat vreodată, așa, bărbătește în față? Mă miră, de ceva timp, domnul Țuțuianu. Domnul Țuțuianu vede numai conspirații, el fiind un conspirator alături de doamna primar general. Noi față de dl. Țuțuianu am fost foarte politicoși și foarte permisivi. Ceea ce face dl. Țuțuianu e într-o altă linie, altă lume, paralelă. E prima oară în istoria partidului când un coleg înjură, pe rând, toți colegii din conducere. Va avea multe explicații de dat.” 

Episodul Antena 3

„De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European.

La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus „Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.” (înregistrare Adrian Țuțuianu)

Răspuns Alessandra Stoicescu (moderator emisiuni Antena 3), prin intermediul facebook:

 

„Niște mari bărbați își scuză impotența politică și discută pe la colțuri cum că nu apar ei la mine la emisiune pentru ca sunt interziși și inventează confirmări și anulări de invitați. Alți mari bărbați folosiți ca bufonii regelui amenință ca au ei “lucruri nasoale” și dau înregistrări ca sa se răzbune pe inamici dar plonjeaza cu tot cu regele lor in mocirla derizoriului. Asta e politica azi? Băieți, haideți în liga mare dacă vă țin vorbele și mintea! La mine la emisiune vreți toți, însă nu uitați un lucru: eu și doar eu decid cine și când apare!” 

În loc de concluzie:

În CEX-ul PSD, anunțat pentru 29 octombrie, în mod cert discuțiile despre remanierea cabinetului Dăncilă vor fi aruncate în plan secundar, episodul Țuțuianu fiind deja mult mai important pentru social democrați, asta pentru că, dincolo de acuze, în percepția publică vor rămâne bine întipărite câteva lucruri:

Modul în care se poartă discuțiile la „nivel înalt” ( înjurătura birjărească ca modalitate de lucru), sumele amețitoare vehiculate în relația cu presa sau conducerea discreționară, sunt, de departe, „tarele” cu care va fi ștampilat PSD-ul multă vreme de acum înainte.

 

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top