fbpx

Platformă de știri și opinii

Dragnea: Țuțuianu să plătească!

in Actualitate/Politică by

Vineri, conducerea Antena 3 a anunțat că îl dă în judecată pe Adrian Țuțuianu și că îi cere două milioane de euro despăgubiri pentru afirmațiile considerate defăimătoare la adresa postului de televiziune.

Într-o reacție pe acest subiect, președintele PSD Liviu Dragnea a spus că e de acord ca Țuțuianu să plătească pentru acuzațiile sale și că e așteptat și la judecata partidului.

„PSD nu a dat, nu a alocat, nu a furnizat, nu a plătit nicuinei instituții de presă, niciunei instituții, nimănui două milioane de euro pentru a susține pe cineva și pentru a bloca pe altcineva. Asta este o afirmație foarte gravă, care trebuie dovedită. Îmi pare rău că este colegul meu. Nu te poți juca cu astfel de afirmații. E foarte bun demersul Antena 3, de a-l da în judecată„, a declarat Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro

Adrian Țuțuianu a spus, în înregistrările prezentate de România TV că „La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus „Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.” (înregistrare Adrian Țuțuianu)

Sursa: stiripesurse.ro

Banner

1 Comment

  1. 1) dacă la proxima rectificare primarii locali vor primi banii după care le arde buza – că văd că nici curvetele, pardon, corvetele nu le mai cumpărăm anul ăsta – Țuțuianu va plăti (și la A3?) din greu pe Richter 😉
    2) la aniversarea celui mai iubit, „capo di tutti capi” infractorilor cu și fără hamster, dedicația mea modestă, atenție la Maromet!, este aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=dXfeU3k6FBs

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Prin postarea acestui comentariu esti de acord cu politica de confidentialitate Detalii aici

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top