fbpx

Platformă de știri și opinii

CJD: hoinari prin China

in Actualitate/Administrație by

Așa cum spuneam cu ceva vreme în urmă (detalii aici), Consiliul Județean Dâmbovița tinde să se transforme într-o veritabilă agenție de turism. După ce mai mulți consilieri județeni s-au opus alocării de fonduri suplimentare din visteria CJD pentru deplasarea în China (aici detalii), delegația de cinci persoane a plecat în țara din Orientul Îndepărtat într-o componență ce nu îl include pe Adrian Țuțuianu, care a anunțat că nu va participa la această deplasare (foto, hotărâre consiliu judțean Dâmbovița, 25.09.2018).

Plecați la Guilin, pentru a participa la Festivalul Internațional al Culturii și Turismului UNWTO/PATA, la invitația gazdelor chineze,  delegația  Consiliului Județean Dâmbovița a „rătăcit”, însă, puțin drumul. Doar cu vreo 2000 de km.

Concret, conform invitației (foto, original) gazdele chineze se obligă să îi găzduiască pe oaspeții dâmbovițeni (5 persoane) pe perioada festivalului (22-27 Octombrie 2018), la Guilin (sudul Chinei), fiind de asemenea asigurate de organizatori și alte facilități (cazare și masă).

Numai că, așa cum reiese din o postare realizată pe pagina personală de pe o rețea de socializare a președintelui CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu (foto), delegația dâmbovițeană a aterizat la vreo 2000 de km depărtare de locul festivalului de turism de la Guilin.

Locația (unde sunt realizate fotografiile postate de șeful CJDâmbovița) este la cel puțin 1800 de km distanță de Guilin, iar orice mijloc de transport, pentru un traseu între cele două, este și costisitor și presupune mult timp (foto, variante de transport, agenție de turism, cu opțiuni, între Guilin și Beijing-Marele Zid Chinezesc).

În aceste condiții, obiectivul realizării unor parteneriate de cooperare România-China la târgul de turism de la Guilin, obiectiv pentru cu care au plecat la drum reprezentanții CJ Dâmbovița, pare mai degrabă unul ipotetic.

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top