fbpx

Platformă de știri și opinii

C. Ștefan: Să demonstrăm că ne pasă!

in Parlament by
Deputatul PSD Corneliu Ștefan a susţinut miercuri, 3 octombrie, o declaraţie politică în care a subliniat importanţa referendumului care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

„Referendumul pentru redefinirea familiei nu reprezintă un moft, o idee naţionalistă, un concept antidemocratic, cum vor unii să acrediteze. Referendumul care se va desfăşura sâmbătă şi duminică reprezintă o părticică din chintesenţa acestui popor, o dorinţă manifestată de 3 milioane de români, creştini din toate confesiunile religioase, care vor ca familia să fie clar definită în ţara noastră, care vor ca familia să fie întărită constituţional. Referendumul din 6-7 octombrie 2018 este un cadou al românilor pentru români în anul Centenar! Am moştenit de la strămoşii noştri respectul faţă de familie, cea mai importantă celulă a societăţii, locul unde se formează destine, unde se creează idealuri, izvorul de continuitate al acestui popor.

Referendumul pentru întărirea conceptului normal de familie, ca legătură bazată pe dragostea şi încrederea dintre un bărbat şi o femeie, este un semnal pe care-l dăm lumii, că nu ne dezicem de credinţa străbună. Românii au fost întotdeauna atenţi la valorile tradiţionale şi morale, iar insinuările unora, că am încălca drepturile minorităţilor sexuale, că am leza principiile democraţiei, ale libertăţii, sunt poveşti, petarde aruncate cu scopul de a ne destabiliza unitatea, pentru că, orice s-ar spune, referendumul pentru redefinirea familiei, ca fiind căsătoria între un bărbat şi o femeie, ne-a unit!”, a declarat deputatul PSD.

În final, deputatul Corneliu Ștefan a făcut un apel la colegii săi solicitându-le ca, indiferent de culoarea politică, să acorde importanţa cuvenită acestui demers cetăţenesc şi să-i îndemne pe românii pe care-i reprezintă în Parlament să meargă la vot în acest week-end. “ Referendumul nu este al unui partid politic, este al nostru, al tuturor! Să demonstrăm că ne pasă!”, a încheiat deputatul social-democrat.
Banner

Ultimele stiri din Parlament

Go to Top