EXCLUSIV. Interviu Alexandru Oprea

in Interviu/Politică by

A fost șef al SRI Dâmbovița, administrator public al județului în mandatul anterior, vicepreședinte al Consiliului Județean iar mai apoi președintele CJD. A fost director general interimar al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița (în perioada critică a recepției unor lucrări pe fonduri europene de multe zeci de milioane de euro).

În politică, a fost vicepreședinte iar mai apoi secretar executiv al PSD Dâmbovița. A fost coordonatorul campaniei electorale a PSD, la alegerile locale din Dâmbovița, în 2016, PSD înregistrând o victorie zdrobitoare.

Alexandru Oprea este o persoană pe care nu o poți ignora. Și care, cu certitudine, este departe de a-și fi spus ultimul cuvânt în spațiul public, politico-administrativ, chiar dacă deteriorarea abruptă a relației foarte bună cândva, pe care a avut-o cu președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, părea să-l fi scos din joc.

După patru luni de la lovitura aplicată de Țuțuianu, care l-a silit să demisioneze din funcția de președinte CJD, Alexandru Oprea a acceptat să vorbească despre câteva dintre problemele ardente.

Fost colaborator apropiat al senatorului Țuțuianu, Oprea a vorbit despre instaurarea domniei incompetenței – dublată obligatoriu de obediență și ascultare nesmintită a ordinelor șefului; despre factotum-ul din PSD Dâmbovița și cum a devenit o conducere colectivă, a unei organizații politice, simpla prelungire a voinței unui om; despre visele de mărire ale aceluiași om și despre cine și cum ne reprezintă la cele mai înalte niveluri; despre impotența administrativă, dar și despre amatorism ca o condiție obligatorie pentru a accede în funcții importante; despre Viorica Dăncilă și ce grad de comparație suportă activitatea Guvernului pe care îl conduce, raportat la performanțele guvernelor Ponta sau Năstase; despre Pro România sau un StartUp Party care, în viziunea sa, ar putea forța relansarea social-democrației în România.

Un interviu interesant, asemeni celui intervievat, și care merită fiecare minut din cele 21 pe care, suntem convinși, ni le veți acorda.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Prin postarea acestui comentariu esti de acord cu politica de confidentialitate Detalii aici